reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moje kochane wszystkiego co najlepsze w naszym dniu!!! 🥰🥰🥰🥰🥰 oby nam się spełniły wszystkie marzenia :) a przynajmniej to najważniejsze na teraz 😜❤️❤️❤️ Moj M z racji, ze na wakacjach mamy dzień kobiet to tylko drinki nosi a, ze jestesmy z moja mamusia i siostrzenica to ma nas 3 do obsłużenia 😜ja nadrabiam forum a mąż się denerwuje, ze nawet tu ciagle siedzę na internecie ale jak w jeden dzień nie będę to później cholera ciężko jest nadrobić 😜 ale póki co odpoczynek jest, książka, słońce, pływanie, drineczki- zbieramy energię na walkę 💪💪💪

Moje kochane wszystkiego co najlepsze w naszym dniu!!! [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] oby nam się spełniły wszystkie marzenia :) a przynajmniej to najważniejsze na teraz [emoji12][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Moj M z racji, ze na wakacjach mamy dzień kobiet to tylko drinki nosi a, ze jestesmy z moja mamusia i siostrzenica to ma nas 3 do obsłużenia [emoji12]ja nadrabiam forum a mąż się denerwuje, ze nawet tu ciagle siedzę na internecie ale jak w jeden dzień nie będę to później cholera ciężko jest nadrobić [emoji12] ale póki co odpoczynek jest, książka, słońce, pływanie, drineczki- zbieramy energię na walkę [emoji123][emoji123][emoji123]
Mój też się na mnie drze że na telefonie za dużo siedzę [emoji12].
Wypoczywaj i opalaj się [emoji8]. Ale ci zazdroszczę [emoji3590][emoji3590][emoji3590]. Ja w tym roku lipa z wczasami [emoji51]

Ja prdle dziewczyny takiego mam jakiegoś stresa przedjutrem ze az mi niedobrze :( komuś wyszedł sikacz przy blastce w 9dot? Tak mnie korci zeby nasiurać [emoji24] mam takie huśtawki że raz ryczę raz się śmieję. Psychiatryk [emoji15]🤦🏻[emoji23] Wiem ze nie macie mi co powiedziec.. Musialam sie trochę pożalić... Niby sie nastawiam że ch*j z tego a jednak tli się nadzieja we mnie jeszcze...

Ja robiłam tylko sikacze - 8dpt był pozytyw

A idź ty z tymi ptakami [emoji849]. Właśnie rzucałam w kosy kamieniami bo pod podbitkę pod dachem chcą wleźć[emoji51].
Żadnego nie trafiłam oczywiście, bo mi szkoda
A szkoda, rosół by był[emoji23][emoji23][emoji23]

Mi szpaki zawsze wyżerały wszystkie owoce w sadzie. Aż pewnego razu namnożyły się dzikie koty i polują na nie, więc jest trochę lepiej[emoji6]

Słoneczko u nas wreszcie świeci i było miło pobiegać. @bazylia128 pytałaś kiedyś o jezioro, cyknęłam kilka zdjęć. Jezioro jest dosyć duże, ma ok 3km długości.
Od roku mamy bobry, nie wiadomo skąd się wzięły.
Jest takie jedno ogromne i piękne drzewo, zawsze się na nie gapię jak tam łażę.
Zobacz załącznik 1089036Zobacz załącznik 1089037Zobacz załącznik 1089038Zobacz załącznik 1089039
Ale pieknie 😍😍😍Chcialabym mieć taką wodę w zasięgu spaceru 😀

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry