bazylia128
Fanka BB :)
Ja nie moge sie w to wciagnac juz drugie podejscie dzisiaj zrobilam i nic z tegoDopiero zaczynam ale pierwsze dom z papieru chyba
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie moge sie w to wciagnac juz drugie podejscie dzisiaj zrobilam i nic z tegoDopiero zaczynam ale pierwsze dom z papieru chyba
No co ty kochana- dom z papieru jest rewelka!!! Daj mu szanseJa nie moge sie w to wciagnac juz drugie podejscie dzisiaj zrobilam i nic z tegoNie wiem co teraz ogladac...
No bo kurcze ten pierwszy odcinek mnie jakos stopuje i nie moge przez to przebrnac... To co zaczac po raz trzeci?No co ty kochana- dom z papieru jest rewelka!!! Daj mu szansenaprawdę jest extra tylko trzeba trochę dać mu czasu
Js domu z papieru tez nie moglam. Ogladalam w oryginale i kurde jak dla mnie to lipton.Ja nie moge sie w to wciagnac juz drugie podejscie dzisiaj zrobilam i nic z tegoNie wiem co teraz ogladac...
Daj mu 3 odcinkiNo bo kurcze ten pierwszy odcinek mnie jakos stopuje i nie moge przez to przebrnac... To co zaczac po raz trzeci?
Gra o tron [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Kocham [emoji3590]Js domu z papieru tez nie moglam. Ogladalam w oryginale i kurde jak dla mnie to lipton.
Widzialas Homeland, House of Cards, Gre o tron, Narcos?