klaudiaanita
Fanka BB :)
Mam nadzieję kochanaW 34dpt juz na pewno bedzie piękne [emoji173][emoji173][emoji173]
Nie mogę się doczekać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję kochanaW 34dpt juz na pewno bedzie piękne [emoji173][emoji173][emoji173]
Oj nie głupie, ale mądry Polak po szkodzieLepiej niech boli łeb od chlania niż dupa od zbiorowego łomotu za głupie gadanie![]()
5A ilu dniowy miałaś zarodek?
A mówił Ci o dawcę tych immunoglobuliny?? Faktycznie 20-25?jest najbardziej skuteczne ???No u mnie ta rozmowa to żaden przełom bo docent głównie potwierdzil co ja już miałam i tak w planach. Immunoglobuliny tak czy siak bym w Warszawie u L.wzięła..
Kluczowe jest uzyskać choć jeden i to zdrowy zarodek
I dzisiaj mialas pierwsza wizyte? U mnie dzisiaj 5 dzien. Badalas estriadol?Dzisiaj 8 dzien, pierwszy zastrzyk mialam w poprzedni wtorek.
Standardowo 20gr wystarczy przy mojej wadze około 62kg wg niegoA mówił Ci o dawcę tych immunoglobuliny?? Faktycznie 20-25?jest najbardziej skuteczne ???
Aduśku nie zadręczaj się już[emoji8]. Masz rację, to nie jest głupie co napisałaś, ale postaraj się już więcej do tego nie wracać bo wyrządzasz sobie krzywdę. Zrobiłaś to, co uważałaś na tamten czas za słuszne i nie byłaś w stanie przewidzieć efektów swojej decyzji [emoji853].Oj nie głupie, ale mądry Polak po szkodzie
Oj nie głupie, ale mądry Polak po szkodzie