bazylia128
Fanka BB :)
Masz racje wlasnieBiegać zabraniam!!! U mnie też ciulaście było z samopoczuciem. Jakieś zajęcie sobie znajdż. Nowe. Angażujące. Manualne najlepiej. Bo podczas filmów i tak się myśli a to w sumie trzeba zablokować.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz racje wlasnieBiegać zabraniam!!! U mnie też ciulaście było z samopoczuciem. Jakieś zajęcie sobie znajdż. Nowe. Angażujące. Manualne najlepiej. Bo podczas filmów i tak się myśli a to w sumie trzeba zablokować.
To w co Ty się kłujesz???[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Teraz to mnie nawet dupa pobolewa![]()
Tyle co i było. Na spędy nie ma się co pchać. Idź później co najwyżej.Masz racje wlasnieCos tam jutro pomysle to ci sie pochwale. Jutro jeszcze musze do labolatorium a tam pewniesz tez w hust niebezpiecznie bo duzo zarazkow co nie?
No ja dziś rano myślałam, ze w komunikacji miejskiej jest mniej ludzi.Jak wracałam to już wiedziałam że nie jest. I tylko jeden gość w maseczce.Tyle co i było. Na spędy nie ma się co pchać. Idź później co najwyżej.
jeeessssssssssttttttttt Co za piekny dzien na forum. Gratulecje i znowu mi sie chce ryczecJestem w ciąży ♥mam teraz dwa serduszka♥♥
Moje dzieciątko ma już 1.03cm.
@bazylia128 @fredka84 @mary.m @s.ols3404 @Hope1989 @Czarna1985 @Camilleka @KarolinaJ79 @Aneczka85_01 @Lola83
You Are Next!
Gratulacje Mamusiu!!!!Jestem w ciąży ♥mam teraz dwa serduszka♥♥
Moje dzieciątko ma już 1.03cm.
@bazylia128 @fredka84 @mary.m @s.ols3404 @Hope1989 @Czarna1985 @Camilleka @KarolinaJ79 @Aneczka85_01 @Lola83
You Are Next!
Ryczjeeessssssssssttttttttt Co za piekny dzien na forum. Gratulecje i znowu mi sie chce ryczec![]()