bazylia128
Fanka BB :)
Znam toNieee i zawsze kupuje staniki z pomocą brafiterki .w dobrych salonachTylko zrozumiałam, ze ma sklep z bielizna i kurs
tak to jest , jak się robi śniadanie i czyta równocześnie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znam toNieee i zawsze kupuje staniki z pomocą brafiterki .w dobrych salonachTylko zrozumiałam, ze ma sklep z bielizna i kurs
tak to jest , jak się robi śniadanie i czyta równocześnie
![]()
Ja chciałam pojechać na kilka dni do Pl i nici z tego, bo nie wiem czy wrócę, czy nie będę musiała być w obowiązkowej kwarantannie... ehhhh [emoji53]
Dzięki Smętna30..oby się sprawdziło to co napisałaś....teraz myślę o punkcji..i o tym ze dziś wieczorem muszę władować 3 zastrzyki....ale mogłabym władować 20 zastrzyków tylko żeby się wszystko udało...echh..takie smętne mam myślenieOho, dziś tu jakaś prawdziwa zbiorowa burza hormonalna jest. Co to za zbiorowa panika? Drogie Panie cycki w górę! Jeszcze tylko kilka dni i @bazylia128 i @anjaa25 będziecie po punkcji, hormony zaczną schodzić i wszystko wróci do normy
@bazylia128 skoro mi się udało, a nie wierzyłam, to Tobie tym bardziej się musi udać, wszystko masz pod kontrolą, wszystko przebadane, wyniki dobre, zacznij myśleć sercem bo Twój przyszły kropek potrzebuje spokoju a nie huśtawki emocjonalnej od początku
@anjaa25 czekanie jest najgorsze, każdy dzień to wieczność, szczególnie jak nie idzie po naszej myśli, ale pamiętaj, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszloTwój organizm i hormony odpoczną od stymulacyjnej gorączki i Kropkowi będzie lepiej się rozgościć w mięciutkim, pięknym, czystyn endometrium bez przeszkód
A Ty @fredka84 wyłaź z tego doła! Tęsknimy! Jesteś nam tu potrzebna! Paśnik wie co robi, a Ty nie jesteś pier...dolnięta tylko dmuchasz na zimne w trosce o siebie i przyszłe maleństwo. Lepiej odpuścić miesiąc niż nabawić się jakiegoś dziadostwa i być zmuszoną do odpuszczenia na dużo dłużej prawda?
Jestem w ciążymam teraz dwa serduszka
Moje dzieciątko ma już 1.03cm.
@bazylia128 @fredka84 @mary.m @s.ols3404 @Hope1989 @Czarna1985 @Camilleka @KarolinaJ79 @Aneczka85_01 @Lola83
You Are Next!
[/QUOTE
Kochana super gratuluje Ci bardzo !!!! Cieszę się na maxa!!!!!!!!!
DziękiBędą. Pobiorą piekne jaja a z Tobą zrobia porządek. Niech wszystko sprawdza dokladnie i przygotują podłoże. Nie martw się. Szybko zleca te dwa cykle. Teraz najważniejsze żeby wyhodować piekne zarodki. [emoji110][emoji110][emoji110]
Nie panikuj.Tak wstawie zdjecie moze dzisiaj wieczorkiem bo narazie mam czas tylko na panike i rozklejanie sie![]()