reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jasne rozumiem ale jakos tak dziwnie to napisala jak by robila z tego tajemnice co jej jest. Poza tym nie zwracaj na mnie uwagi chodze podkur...na caly czas... Chetnie jej pomoge tylko niech napisze o co dokladnie chodzi i nieco wiecej o sobie ;) To wbrew pozorom naprawde wazne w doborze kliniki. Ile ma lat, co z partnerem, kiedy chce zaczac?
Moim zdaniem napisała normalnie wczoraj się dowiedziała szuka informacji. Nie zrozumcie mnie źle poprostu jej post mógł nam umknac A widać że jest pogubiona świeża i nie wie od czego zacząć.Panietam jak mnie tu witała Magda moderatorka i też nie wiedziałam jak zacząć pisać...kasowalam pisałam od nowa ...A trzeba było niemal ie prosto z serducha

Moim zdaniem napisała normalnie wczoraj się dowiedziała szuka informacji. Nie zrozumcie mnie źle poprostu jej post mógł nam umknac A widać że jest pogubiona świeża i nie wie od czego zacząć.Panietam jak mnie tu witała Magda moderatorka i też nie wiedziałam jak zacząć pisać...kasowalam pisałam od nowa ...A trzeba było niemal ie prosto z serducha
Jeszcze raz ;) Ja wszystko rozumiem i seredcznie ja witam ale jak widac nie odzywa sie i napewno odpiszemi i pomozemy ale niech zacznie od czegokolwiek ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry