Iwona ZiębaKogo? Też mam we wro[emoji3]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iwona ZiębaKogo? Też mam we wro[emoji3]
Ja wlasnie nic nie czuje w cycorach - kuwa przyjdzie mi zostac z takimi malymi juz zawszeTak. Cyce to mam wrazenie że mi wybuchną zaraz. Co zjem to mi podchodzi do gardla. Stąpnę prawa nogę to mi prawy jajnik napieprza. Lewą nogą to lewy jajnik. Siade to mnie dwa naraz napieprzaja. Wiec staram sie albo stac nieruchomo - co nie jest łatwealbo leżę na boku ...a teraz nawpierdzielalam się ciastków i cierpię..ale musialam bo jutro na czczo
bazylia na kiedy masz wyznaczoną punkcję??
To bedzie 6 czy 7 dpt?Kochane jutro robię bete, dziś latam po chacie jak opętana miejsca do ie znaleźć nie mogę, skończyłam pakować zimowe ezecxy i biorę się za pranie i układanie w szafie a później sprzątanie łazienki, może uda mi się nie myśleć. Wykąpie się i do łóżka a rano już co ma być to będzie....
Jeśli blastka to bardzo mi przykro... To samo przeszlam w poniedziałekDostałam wyniki ... I tak jak czułam
6dpt
HCG mniej niż 5
Progesteron 48
Hahaha Czasem jak tak jest wszystko pod górkę do dobrze wróżyJa pierniczę...ja zaczynam wpadać w paranoję!! Jutro punkcja..nie dość że korona wirus to właśnie się kapnelam że jutro piątek 13stego..nie jestem przesądna ale...noż kur..ja to mam szczęście...jak ktod mi jutro w klinice powie żebym nie panikowala to mu przyp..lę..no dobra ..lekarzowi nie przywalę bo musi.mi punkcję zrobić!! Masakra. Jak nie wysiadzie mi serducho do jutra to cud bedzie..ja juz czwarta melise pije...bu..a ja bym się chetnie tego spirytusu co mam do odkazania napila![]()
Trzymam kciukory mocnoKochane jutro robię bete, dziś latam po chacie jak opętana miejsca do ie znaleźć nie mogę, skończyłam pakować zimowe ezecxy i biorę się za pranie i układanie w szafie a później sprzątanie łazienki, może uda mi się nie myśleć. Wykąpie się i do łóżka a rano już co ma być to będzie....
6 dptTo bedzie 6 czy 7 dpt?
DziękujęTrzymam kciukory mocno![]()