Ooo czytałam przepis na tą kiszkę! Nigdy czegoś takiego nie jadłam, ale to też jakiś hitAle bym zjadła dobrą babkę ziemniaczaną[emoji39] albo kiszkę białostocką[emoji39][emoji39][emoji39]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooo czytałam przepis na tą kiszkę! Nigdy czegoś takiego nie jadłam, ale to też jakiś hitAle bym zjadła dobrą babkę ziemniaczaną[emoji39] albo kiszkę białostocką[emoji39][emoji39][emoji39]
Nie wychodzeBiedna. Uwazaj na siebie. Najlepiej nie wychodzic z domu do punkcji!
Nie wiem co by bylo jakbym miala zagrozenie zycia [emoji2368]
Przykro miDostałam wyniki ... I tak jak czułam
6dpt
HCG mniej niż 5
Progesteron 48
Tak tak Taszuniu, my wiemy co sobie tam w zboczonej główce myślisz [emoji12]Ty o transferze a ja już myślałam, że jakaś fantazja Ci się uruchomiła[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja czasem z biedry kupię, jest średnia ale z braku laku... Na grillu robię i jest dobra [emoji846]Ooo czytałam przepis na tą kiszkę! Nigdy czegoś takiego nie jadłam, ale to też jakiś hit [emoji7]
To rób szybko. To przepychota[emoji4]Nigdy czegos takiego nie jadlam![]()
A ja Grzegorz Gawryś. Też super[emoji3]Iwona Zięba
o rany co to za kiszki znowu ?Ja czasem z biedry kupię, jest średnia ale z braku laku... Na grillu robię i jest dobra [emoji846]
NA razie wszystko mi w buzi rosnie musi poczekac do po punkcjiTo rób szybko. To przepychota[emoji4]
Ziemniaczane [emoji846]. Zobacz ile smaków poznasz przez forum do in vitro [emoji12]o rany co to za kiszki znowu ?