bazylia128
Fanka BB :)
@Waleczna36 i jak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam kochana, właśnie pisałam na forum że zawsze było o 15 a teraz nic
Ja też lubię cycki i zawsze jak ktoś ma fajne to się patrzę, jak chłop się zachowuje...A jakChociaz sobie popatrze
Lubie cycki i podobaja mi sie duzoe bo swoimi nie moge sie pochwalic chociaz nie mam np zerówke jak niektore, ale mogly by byc troszke wieksze
![]()
Ja też co chwila sprawdzam czy już coś napisałaśCzekam kochana, właśnie pisałam na forum że zawsze było o 15 a teraz nic
Już coraz bardziej nerwowa się robię....
Spaaaadaj[emoji23]. @Camilleka chce tu psiorkę pokazywać, musiałam ja resztkami sił powstrzymywać [emoji12]. Myśli że jak ma psioszkę Merca to może na prawo i lewo pokazywać [emoji23]A tak naprawde najwiekszym zbereznikiem na forum jestes TY [emoji106][emoji12]
No to się zajebiście zapowiada [emoji7][emoji7][emoji7]. Jej, oby pięknie rosła [emoji8]Dziewczyny......
Uwaga.....
15.98![]()
Chyba zaraz oszaleje, jak na 6dpt to nieźle co.?No to się zajebiście zapowiada [emoji7][emoji7][emoji7]. Jej, oby pięknie rosła [emoji8]
Chyba Necia mówiła że w 6dpt jak jest dwucyfrowa to jest dobrze [emoji3590]Chyba zaraz oszaleje, jak na 6dpt to nieźle co.?kolejna zrobię w poniedziałek
![]()
Wierze to sa okropne nerwy. Napisalysmy w tym samym czasieCzekam kochana, właśnie pisałam na forum że zawsze było o 15 a teraz nic
Już coraz bardziej nerwowa się robię....