Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
HmmmCzułam się jak na okres, ja biorę
Luteine pod język 3x2
Crinone dopochwowo 1x1
Encorton 2x1
Najgorsze to czekanieDokładnie, dlatego mówię nawet jak @Waleczna36 kupi najczulszy to nie ma szans żeby jtr wyszło cokolwiek, jeszcze troszkę trzeba się wstrzymać niestety, teraz dopiero się zacznie ciągłe czekanie ☺
Test już mam to zostawię go na czarna godzine w takim razieKochana sikeniec to jtr Ci nie wyjdzie, ja 8dot miałam Bete ponad 100, 9 dpt zrobiłam sikanca I ciężko pow, że było widać druga kreskę
Ja zawsze mialam crio i cykl po stymulacji mialam transfer. Wyciszane mialam estrofemem... Ale kazda klinika ma swoje sposoby. Czekamy na punkcjeŻeby wyciszyć jajniki po stymulacji. Tak się podobno robi, kiedy transfer jest odroczony. I podobno nie robi sie transferu mrożonych zarodków w cyklu po zakonczonej stymulacji tylko w jeszcze kolejnym. To moja pierwsza procedura, wiec totalnie zaufałam lekarzom. Mam nadzieję, że się nie zawiodę![]()
Od dziśJestes juz na l4?
Mi wyszedl w 5 dpt przy becie 16Dokładnie, dlatego mówię nawet jak @Waleczna36 kupi najczulszy to nie ma szans żeby jtr wyszło cokolwiek, jeszcze troszkę trzeba się wstrzymać niestety, teraz dopiero się zacznie ciągłe czekanie ☺
ogladamNa Polsat news jakieś orędzie jest czy jak to się nazywa, prezydent przemawiał, minister, premier i ktoś tam jeszcze - na żywo leci
Z sikańcami to poczekaj, bo te dziady potrafią nieźle wystraszyć, niby takie czułe, a przy trzycyfrowej becie potrafi być bladziutka kreska. Mega się cieszę, że wszystko jest na dobrej drodzeJa kupię sikanca na jutro, rano zrobię
Potem bety będę robić na zmianę z testami, zobaczymy. Chyba oszaleje ze szczęścia, jezuuu dziewczyny tyle lat starania, leczenia, łez, depresji już na końcu... Wygląda na to słoneczko zaczęło świecić dla mnie![]()