reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny we wtorek będę mieć transfer 2 zarodków mrożonych. Jest to pierwszy transfer i trochę się nim stresuje. Możecie napisać jak to wygląda i kiedy robi sie bete
Transfer trwa dosłownie chwilę. Bez zadnego znieczulenia. Nic nie boli. Ja musiałam mieć pełny pęcherz. Podają zarodki przez taki długi "cewnik" i potem lekarz z Tobą porozmawia co i jak dalej. Jakie leki, co można, czego nie wolno. Powie tez kiedy betowac. Każda klinika ma inne wytyczne. W mojej pierwsza bete zawsze mialam robic w 11dpt. A miałam transfery 5cio dniowej blastki.

reklama
@Aduś16 przyszly mi wyniki z dzisiaj i sporo na czerowno zwłaszcza leukocyty podwyzszone... Myslisz ze powinnam sie denerwowac czy tak moze byc ?

Załączniki

• 20200314_181905.jpg
    20200314_181905.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 94
@Aduś16 co do metforminy to przypomnialo mi sie ze @Laurka2019 tez miala zlecona chyba na trzy miesiace przed stymulacją a ona nie ma problemow z insulina i napewno nie ma PCOS bo chyba wlasnie miala problem z jajeczkami i AMH chyba tez nie wysokie. Metformine tez przepisuja na jakosc jajeczek...
Bank danych @bazylia128 ma pamięć procesora:)
Endokrynolog powiedział ze metformina mi nie zaszkodzi i mozna sprobowac na 3 miesiące,ze względu na niskie amh(1.17 z 2017)i fatalną jakość komórek jajowych.moj prowadzący kazał od razu po punkcji odstawić metformine.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry