Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie ostatnio stwierdziłam, że mi dzieciątko płata figle i majstruje coś przy pęcherzuDamy radę to tylko małe dyskomforty, jedno jest pewne - pęcherz mam pojemny [emoji23][emoji23] ale czuje ze macica już naciska na niego, wszystko to jakoś szybko sie dzieje - boje się ze będę na prawdę duża
I to ten fajny program. Miałam już iść spać, ale jeszcze chwilę popatrzęJak któraś nie śpi i ma kanał Discovery life to leci program o in vitro.
Czas nie działa na moją korzyść i nie wiadomo ile potrwa walka z koronowirusem w Polsce. Może być to kwestia dwóch, trzech tygodni tak lub może być dłużej nikt tego nie wie. A aminopunkcja można zrobić do 18 tygodnia a badania wykonywanego w Polsce z DNA nie znalazłam. Również mam obawy ale mam dobrego lekarza i powiedział że w moim przypadku ryzyko jest niewielkie. Nie ukrywam też w obecnej sytuacji z kasą też problem. Mąż bez wynagrodzenia bo zamykają od poniedziałku rehabilitację w prywatnej placówce i nie wiadomo jak długo to potrwa. A kredyt trzeba spłacać, czynsz itp.A nie ma żadnego badanua wykonywanego w Polsce? Albo nie chcesz poczekać 2 3 tyg? Ja mam stracha jakiegoś ptzed tym zabiegiem...
Mnie tak bolało do 13 tyg potem już było lepiej.11 tydzień ale ja przed zajściem ważyłam 82. Teraz niecałe 80, także ja już miałam brzuch teraz tylko rozszerza się to co już było - chyba nie na darmo boli mnie brzuch codziennie - wszystko rośnie i ja to czuje. W nocy nie budzi mnie siku, a jak się budzę to wstać nie mogę tak mnie pęcherz od pełności boli i do tego zero ciśnienia leci mi cienka powolna struga.... no masakra i tylko czekam aż lecieć przestanie..
Dziekuje za informacje@Candy_ sanco robią w Polsce.
[emoji16] poranna fotografia z kibelka[emoji23]@Liliana87 poprosimy o zdjecie![]()