Waleczna36
Fanka BB :)
Hehhe jak wy kochane wszystko dokładnie pamiętacieNie... @Waleczna36 robila bete w piatek wiec jest 81% przyrostuAle tez jest w normie czyli jest bardzo dobrze
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehhe jak wy kochane wszystko dokładnie pamiętacieNie... @Waleczna36 robila bete w piatek wiec jest 81% przyrostuAle tez jest w normie czyli jest bardzo dobrze
![]()
Czy ten przyrost jest prawidłowy ?
Czuje ze zostala jedna kropka...
Pewnie, że najważniejsze, że w normie81,2 dokladnie wychodzi. Z 1 dnia 16, z 2 - 40 nie wazneWazne ze jest w normie
![]()
taaaNiektórzy mężczyźni mają biopsje jąder, więc też mają co nieco z tego co mają kobiety![]()
Jest superW piątek był 6dpt i miałam 15.68
Hmmm i troszkę inaczej wyszło w tym kalkulatorze ...Wrzuciłam do kalkulatora i wychodzi przyrost o 120%jak dla mnie dobrze
![]()
nawet na logike jest 3 dzien po becie to ile masz procent z 40 ? Mi wszedzie wychodzi 81% Nie wiem moze ja cos zle robie...Pewnie, że najważniejsze, że w normie☺ Ale i tak sprawdziłam w innych kalkulatorach i wychodzi 120%
![]()
Oczywiście, jutro już o 8 będę pod diagnostyka@Waleczna36 nie jest jest tak wazna sama beta jak przyrosty sa najwazniejeszeJest dobrze, robisz 3 weryfikacje?
Zadzwoniłam. I się az rozryczałam!! 3cia doba. Wszystkie 6 się podobno pięknie dzielą..mają po 10 blastocos tam [emoji38] z tego wszystkiego polowy zapomnialam [emoji38]