• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Flo tez mam, miałam ją wcześniej do monitorowania cyklu. Ale teraz mnie wkurza, liczy o tydzień za szybko niż powinna [emoji2372]
A ja zaczęłam Was podczytywac i ściągnęła ta Pregnalife. Serio potrzebne są te aplikacje? No ale dowiedziałam się z niej,ze liczy się np 8t+6d i potem juz 9t+ 0d A bylam przekonana, ze to się liczy do 7d i dopiero potem jest 0d[emoji85][emoji85][emoji85] taka jestem ogarnięta..

A ja zaczęłam Was podczytywac i ściągnęła ta Pregnalife. Serio potrzebne są te aplikacje? No ale dowiedziałam się z niej,ze liczy się np 8t+6d i potem juz 9t+ 0d A bylam przekonana, ze to się liczy do 7d i dopiero potem jest 0d[emoji85][emoji85][emoji85] taka jestem ogarnięta..
Czy taka potrzebna to nie wiem 😂 ale tak fajnie sobie zobaczyć dokładnie w jakim dniu się jest (niby wiem ale zapominam). I też „widzę” jak moje dzieciątko rośnie ;)

reklama
Mi apka pomagała się nie pomylić ktory jest tydzień ciąży plus jest tam sporo przydatnych info co dzieje się w ktorym tygodniu. A jak młody się urodził to mozna dopisywać pomiary wagi i widać czy jest ok, no i czego można się spodziewać w poszczególnych miesiacach u niemowlaka. Tylko do pomiaru częstości skurczów porodowych uzywalam jakiejś innej apki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry