bazylia128
Fanka BB :)
Wszystko lubie z tego co wymienilasNieee. Jak bylam mala to zawsze wyjadałam żołądek z rosołu. Ale z kur z kurnika BabciPotem mi minęło. Nie dotkne żołądków, wątróbki flakow, tatarow, kaszanki...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko lubie z tego co wymienilasNieee. Jak bylam mala to zawsze wyjadałam żołądek z rosołu. Ale z kur z kurnika BabciPotem mi minęło. Nie dotkne żołądków, wątróbki flakow, tatarow, kaszanki...
Zauważyłam coś nie cos, bo przejrzałam Twój profil na fbU mnie w kwestii wiary i kościoła były dwa największe przełomy. Pierwszy jak kościół zaczął mega jawnie nawoływać do bezwzględnego zakazu aborcji. No bo ja mam mega nagatywne podejscie do mieszania się kk do ksztaltowania prawa w świeckim kraju.
No a drugi już taki bezwzględny przełom (i już chyba na zawsze) to stosunek kk do in vitro i do dzieci urodzonych dzięki in vitro. Tego im nie zapomnę, nie wybaczę i nie daruję. NIGDY
Zazdro[emoji8]. Dawaj na pomidorowkę, ale z ryżem mam[emoji8]
Nieznaczy sie parowki z warzywami ? A rosołku nie chcesz sobie zrobic ?
No widziszWszystko lubie z tego co wymienilasa kaszanka podsmazana z serem i ketchupem mniaaammmmm, tatar kocham, flaczki uwielbiam ale watrobki juz troche mniej za to mam pierdzielca na punkcie watrobianki z poznania
![]()
A Bazylka dzisiaj zajdala na sniadanko duzy jogurt zawsze musi byc owoce lesne i do tego wciagnelam jeszcze serek wiejski z pomidorkami koktajlowymi i pietruszka i kaweA Ty? Co Ty dziś zjadłaś Bazylko??
Ja rosol moge na snaidanie, na obiad, na kolacje na zawszeNiezmieniłam zdanie i Sobie ugotuje jajeczka na twardo i do tego warzywka
Rosolek to ja mogę zjeść na obiad![]()
Ja ki
edys lubialam z mlekiem ale mleko musi byc surowe i zimneI kiedys jeszcze jadlam takie buleczki maslane w tej folii tez z mlekiem zimnym
![]()
Myślę, że nie, ale zobaczymy. Kiedyś by mnie na stosie spalili, teraz na szczęście nie mogąZauważyłam coś nie cos, bo przejrzałam Twój profil na fb
Miejmy nadzieję,że kiedyś się to zmieni![]()