bazylia128
Fanka BB :)
Mowilam Wam ze babka płesznik jest niebezpueczna! Ja sie zesrałam przez nią w samochodzie bez kontroli !!!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mowilam Wam ze babka płesznik jest niebezpueczna! Ja sie zesrałam przez nią w samochodzie bez kontroli !!!![]()
E tam pie*dolisz...Wyczerpalaś limit przekleństw na dziś [emoji12]. Od jutra zostanie ci naliczony nowy limit [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23]. Ty w torebce laremid a @szakszuka pampersy [emoji23][emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] a no tak przypomnialo mi sie jak sie z tego usmialamJa tez jestem delikatna pod tym wzgledem
W kazdej torebce laremid w razie czego musi byc
A na miescie mam obczajone w kazdym pukncie gdzie jak sie zacznie leciec do ubikacji
![]()
Zgłaszam się!!!! Mogą być nawet dwieI ja i ja i ja, ja tez chce zajść w ciąże!!!!!!!![]()
Dobrze ze takie wielkie też robią[emoji23][emoji23][emoji23]. Ty w torebce laremid a @szakszuka pampersy [emoji23]
Taaaa, a pozniej mi bedziesz plakac zeby ci wyslac poczta rekawiczkiI zaczyna się kradziejstwo w czasach epidemii [emoji23][emoji23][emoji23]. Jak się rozhulasz to będziesz kamieniami witryny sklepowe rozbijać ty kradziejko [emoji23]
Oglądałam. Super. Bardzo wzruszającyOglądaliście film 1800 gramów?Boziu super film
Ja się właśnie popłakałam ze śmiechu jak przypominam sobie tekst @szakszukaserio, nic nie poczułam
babki plesznik są jednak nie do podje....bania
![]()
Jeszcze tylko brakuje @Alicja90 i jeej klucha z du....py![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a no tak przypomnialo mi sie jak sie z tego usmialam
Ja tez jestem delikatna pod tym wzgledem
W kazdej torebce laremid w razie czego musi byc
A na miescie mam obczajone w kazdym pukncie gdzie jak sie zacznie leciec do ubikacji
![]()
Dokładnie