reklama

Kto po in vitro?

Gotadora, Agapl, co tam u Was słychać? Pewnie odpoczywacie po narkozie.
Nie uwierzycie, ile osób trzymało za Was dzisiaj kciuki :-D 38 dzieciorów i ja:-D

to teraz wiem czemu tyle pecherzykow mam ;-) całe 17 :-)

bardzo Wam wszystkim dziekuje za kciuki :-):-D:-):-D:-)

Martka i Anna :-) serdecznie gratuluje!!!

TeQuila u mnie bylo 19 pecherzykow w piatek, moj estradiol byl 5943 pg/ml dostalam dostinex jeden w poniedzialek, druga tabletka 4 lutego i 4 lutego mam transfer wiec moze nie martw sie , moze jednak bedziesz miala transfer za co trzymam kciuki &&&&&

Wanda :-) koszmary i zle mysli kysz!kysz! jestes w ciazy i to nie slyzy maluszkom, postaraj sie myslec tylko pozytywnie :tak:

Hola trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze z Twoja tarczyca &&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
aniu no widzisz, to tak jak u mnie, też 3 dniowe, tylko że mam taką niską betkę w 12 dpt, a nie 8....ale skoro Tobie urosło, to może mi też się uda:)a jak myślisz, zrobić też jutro betę?czy wystarczy w piątek?

Gotadora - 17 ??!!! No ty to jestes niezla kwoka:-D:-D To teraz oby sie dobrze dzielily i pozniej pierwsza dwojeczka zostala u mamusi :) A mrozaczki poczekaja na swoj czas. Rozumiem ze beda podawane blastusie skoro dopiero w poniedzialek. Dobrze ze dali ci ten dostinex na hiperke bo przy tylu pecholach bywa roznie - trzymam kciuki zeby wszystko gladko poszlo:)

Zuzia :-) dziekuje :-) w klinice i w drodze do domu zle sie czulam, bolalo, tam dostalam glukoze, pozniej od bolu, ale bolal mnie jajnik, ktory kiedys byl operowany, a z niego pobrali 3 pecherzyki, z drugiego 14scie i ten drugi prawie nie bolal. Teraz juz w domku prawie nic nie boli, dr kazala obserwowac brzuch, wage i pic ok 3 litrow plynow... transfer jest planowany na 12:45 :-)

Dziewuszki ,Kochane jeszcze raz Wam bardzo dziekuje.
Przespalam sie ale bardzo nerwowo .Caly czas myslalam o mojej siodemce. Oby tylk przetrowlo z nich jak najwiecej. Dostalam tez odpowiedz od mojej lekarki. Napisala,ze tym razem podczas stymulacji wytworzylo mi sie duzo cyst. I tutaj znowu nie rozmumiem. Ona nie widziala tego podczas usg? Skad to wie w tej chwili skoro lekarka co robila mi punkcje kazala mi sie skontaktowac z ginem prowdzacym by sparwdzic,czy przy tak duzej ilosc pecherzykow nie mam hiperki.???
Chyba za duzo analizuje ;-)

Pingwinek , wierze,ze tak mala ilosc tranu i w tak krotkim czasie nie zaszkodzi Twoim bobaskom.

Ostatnia edycja:
aniu no widzisz, to tak jak u mnie, też 3 dniowe, tylko że mam taką niską betkę w 12 dpt, a nie 8....ale skoro Tobie urosło, to może mi też się uda:)a jak myślisz, zrobić też jutro betę?czy wystarczy w piątek?

Najwazniejszy jest przyrost i nie przejmuj się na razie swoim wynikiem, bo 11 to tez jest norma dla 3-4 tygodnia ciazy (przynajmniej według moich norm). Ja bym na twoim miejscu poczekała do piątku, lepiej określić przyrost po 48 godzinach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry