reklama

Kto po in vitro?

Madzialenak - juz mi cieplo - ja w ogole jestem z tych co dlugo nie marzna, ale nie lubia sie przegrzewac.

Mam do Was jeszcze jedno pytanie - mniej istotne, ale jednak - czy ta terapia hormonalna przy in vitro, moze powodowac powstawanie workow po oczami? Bo mi sie niedawno zaczely robic i nie wiem czy to hormony czy juz wiek wychodzi?

Wanda jaki wiek, a co Ty masz 50 lat??? Wydaje mi się, że możesz być zmęczona, ciągle myślisz, zastanawiasz się i nerwki wychodzą w postaci worków pod oczami.

reklama
Mikmo - chyba tak. bo wlasnie wycztylam ze to zastoj limfy i chyba to od hormonow. Wole taka wersje niz te z wiekiem - bo tego nie cofne...
Czyli za 9 miesiecy (Ty ciut wczesniej) sie tego pozbedziemy, prawda?

Madzialenak - masz racje, na szczescie do tej 50 to troche jeszcze daleko - ufff.
jutro ide do kosmetyczki to ona pewnie bedzie wiedziala co z ta skora zestresowana sie dzieje.

A zreszta - obysmy tylko takie problemy mialy!

Wanda wory pod oczami i ja mam...jak ja dotrzymam do poniedziałku !! chyba kilka razy zejde z tego świata !!
psychika siada, może faktycznie łykac to relanium na uspokojenie...

reklama
wanda moze pojawi się na gruponie jakiś lifting dla kobiet przed in vitro:)hehehe
kobiety, strasznie mnie głowa boli, od wczoraj, nie wiem, czy dziś to tylko przez emocje, czy też Luteina....A mnie generalnie głowa nie boli:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry