reklama

Kto po in vitro?

Sluchajcie, jutro mają debatować nad umorzeniem Zusu na 3 miesiące. Spokojnie. Wyborow tez na bank nie bedzie bo jak doj*bie w kwietniu i maju chorych to nie będą mieli dla kogo robic tych wyborów. Także spoko. Jeszcze nic nie jest przesądzone. A tak swoją drogą to się zastanawiam w jaki sposób pisiory wygrały, bo każdy z kim rozmawiam to na nich nie głosował 😂
O, jak ja się z Tobą zgadzam😊👍

reklama
Chętnie przygarnę taki przepis ;)
Mówisz i masz [emoji8]
Ja robię z gotowej masy makowej. I mam fioła na punkcie twarogów - z biedry nie kupuję [emoji849]. W Lewiatanie jest dobry twaróg Julika

Mówisz i masz [emoji8]
Ja robię z gotowej masy makowej. I mam fioła na punkcie twarogów - z biedry nie kupuję [emoji849]. W Lewiatanie jest dobry twaróg Julika
Dziękuję;) zrobie na Wielkanoc;) Ja tez bardzo lubię makowca, ale nigdy nie robiłam. A serniki zjem wlasnie jak są z czymś. Nie cierpię takiego zwykłego sernika, gdzie jest tylko spod i sam ser.

Ty ostatnio robiłaś w piątek tak? I było ok 80? To chyba zależy od Ciebie jak nie zrobisz to raczej też nic się nie stanie ale będzie wiedziała jak się klaruje sytuacja i w która stronę to idzie.
Cześć dziewczyny, tak sobie myślę powtorzyc ta bete jutro czy zaczekać do piątku na spokojnie, co radzicie?
Miłego słonecznego dnia zycze [emoji4]

reklama
Ty ostatnio robiłaś w piątek tak? I było ok 80? To chyba zależy od Ciebie jak nie zrobisz to raczej też nic się nie stanie ale będzie wiedziała jak się klaruje sytuacja i w która stronę to idzie.
Tez bym powtórzyła mimo wszystko, będziesz wiedziała na co się przygotować bo do piątku to było będziesz się stresować a to dla kropka tez nie jest dobre 😉 trzymam kciuki żeby beta była wystrzelona w kosmos ✊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry