bazylia128
Fanka BB :)
Ja musze miec plan na pozniej bo innaczej fiksujeAle kto mówi o adopcji ?!!! Mała nie poddajemy się !!!! Hallo !!! Nje myśl narazie o kolejnej stymulacji ... staraj się myśleć pozytywnie ...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja musze miec plan na pozniej bo innaczej fiksujeAle kto mówi o adopcji ?!!! Mała nie poddajemy się !!!! Hallo !!! Nje myśl narazie o kolejnej stymulacji ... staraj się myśleć pozytywnie ...![]()
A myslisz ze one maja potencjal? Boje sie ze sa chore... ;( Łukasz je chce przebadac i rozmawial na ten temat z D ale ja nie jestem na to gotowa ;(Czyli masz dwie blastki a dwa zarodki jeszcze walczą, dobrze zrozumiałam. ...
Jakiej adopcji, produkujesz komórki tylko trzeba trafić na ten zarodek! Ściskam kochana.
Przestan, ja przepraszam, przespisz sie z porblemem i innaczej bedziesz reagowac... Nie czuj sie zraniona z mojego powodu. Teraz napieta atmosfera u wszystkich i beda wychodziy takie dziady![]()
Ja pierdzielę... Najważniejsze ze juz masz 2. Oby jeszcze te 2 dały radęNo tak!!! Najwiekszy problem jaki kupie wozek... Sorry dzisiaj nie pojmuje tego, moze w innym dniu innaczej bym zreagowala. U mnie lipa, rycze, kolejne trzy odpadly i czekaja do jutra. Po moim sms zadzwonil sam D i mnie uspokajal. Nie pojete dla mnie jest to jak z takiej ilosci pecherzykow tylko tyle zarodkow. Podobno z 6 doby mama wysoki wskaznij ciac - tak mi przez 15 min tlumaczyl Pawel... dwie sa zamrozone z 5 dnia... dwie czekaja ;( Powstrzymuje sie przed rzuceniem z balkonu![]()
![]()
Łukasz lezal ze mna na podlodze w lazience na lyczeczke... w kocu mnie ogarnal i wzial do lozka, przespalam ze dwie godziny bo placz mnie wykonczyl... JA juz nie wiem co dalej?
Ale co chcecie badać? Jeśli nie macie skopanej genetyki to zabieraj je bez badań.A myslisz ze one maja potencjal? Boje sie ze sa chore... ;( Łukasz je chce przebadac i rozmawial na ten temat z D ale ja nie jestem na to gotowa ;(
Będzie miałoWszystkie jesteśmy jak tykająca bomba, hormony buzują. Ja na prawdę nie chciałam...u mnie hormony ciażowe i nie mam z kim się podzielić z obawami a na prawdę chce żeby moje dziecko oprócz miłości miało jeszcze inne rzeczy.
Tez tego nie rozumiem i przeciez nasienie jest bardzo dobre... Tylko ja bardzo zle znosilam ta stymulacje, naprawe od dusznosci po bol i calkowite panowanie nad organizmem. Resztkami sil na punkcje dojechalam ;(Ja pierdzielę... Najważniejsze ze juz masz 2. Oby jeszcze te 2 dały radęNie rozumiem dlaczego tak to wygląda, przecież wszystkie wyniki u Was super...
Tez bym tak robiła. Ale po prostu balabym się o nie, albo ze co gorsza zostaną przebadane i będą zdrowe, ale się nie przyjmą i wtedy to jest naprawdę dramat.Ale co chcecie badać? Jeśli nie macie skopanej genetyki to zabieraj je bez badań.
Ileś zarodków zawsze odpada. Do blastki dotrwa od 25 do 80 %. Na pewno zależy to od wieku kobiety i jakości nasienia. Niestety po 35 r.z sporo komórek może być już nieprawidłowych. Jednak u Bazyli jeszcze zastanawia mnie duża ilość pęcherzyków a mała ilość komórek. Choc w sumie 8 nie jest źle.Ja pierdzielę... Najważniejsze ze juz masz 2. Oby jeszcze te 2 dały radęNie rozumiem dlaczego tak to wygląda, przecież wszystkie wyniki u Was super...
Tak wiem, pamiętam jak bardzo się męczyłaś, ale nie wiem czy to ma związek. Te co teraz odpadły to raczej nie z powodu Twoich komórek, tylko czynnik męski. Ja bym się bala badać zarodki, jeśli będą 4.Tez tego nie rozumiem i przeciez nasienie jest bardzo dobre... Tylko ja bardzo zle znosilam ta stymulacje, naprawe od dusznosci po bol i calkowite panowanie nad organizmem. Resztkami sil na punkcje dojechalam ;(