Trzymajmy kciuki za to aby były 4 zarodki dobrej klasy. Nie wiecie jeszcze co oni mieli na myśli pisząc,ze hodowla zarodków nie była wykonana zgodnie z ich standardami. Czy np nie było personelu, który ciagle obserwował podział.. czy użyli złego "środowiska".. dali dupy po całości. I wiadomo nikt nie przeszedł by obok tego obojętnie. A pamiętasz jakie byky przypadku tutaj na forum? Że w niektórych klinikach widzieli np,ze wyniki z krwi zle, ze nie rokowaly dojrzałych komorek, czy w ogole komórek A nie przerwali stymulacji? Albo z jednej stymulacji nic, z drugiej nic A i przy trzeciej nie zmienili zestawu lekow... u Was , bo przecież wszystko pisałaś wiele zmienili by bylo dobrze. Ja myślę,ze cale przygotowanie do punkcji i cala punkcja została przeprowadzona w najlepszy sposób tylko potem nie dopionowali.. ktoś na pewno poniesie odpowiedzialność . Bardzo mi przykro, ze Waszym kosztem;( czasu się nie cofniesz niestety. Teraz trzeba kogoś mądrego zapytac co z tym zrobic aby choc w jakimkolwiek sposób zrekompensować. I wiem,ze pieniadze żadne nie zwrócą Ci ani zdrowia, ani potencjalnych zarodków, ale prawda jest taka,ze nic innego zaproponować nie mogą. Na dzień dzisiejszy Cię to wkurwia i w ogole, ale walczcie o jak największą kase, ktora potem na pewno Wam się przyda. Bo po udanym transferze wizyt i lekow jest całe mnóstwo i to też kosztuje.