• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz ja to juz calkowicie odpadam psychicznie, najpierw ciezka stymulacjaa, potem trudna punkcja, ledwo do siebie doszlam a info z b\lano nie za ciekawe i jeszcze ci mowia ze cos poszlo nie tak i zwroca koszzty? Gdzie w tym wszytkim znalezc rozsadek? O transferze nie wspomne ;(
Ja bym poszła do radcy o całkowity zwrot kosztów. To, że coś poszło nie tak jako info z rozmowy telefonicznej masz, bo przecież nagrywają rozmowy. Tyle, że podejrzewam że koszty sprawy i tak będą wyższe, tymbardziej, że muszą uwzględnić te2 zarodki które już są. Lepiej chyba zrobić aferę w samej klinice tak myślę [emoji848]

Taki nadziany to ja rozumiem ;) mam fajny przepis na babkę z adwokatem;) robilam w zeszłym roku na Wielkanoc. Jak ktoś bedzie chcial to jutro mogę wrzucić. Dziś już dupy na dół do kuchni nie spuszczę, bo jeszcze coś zjem.. A zaczęłam jeść duzo u już waga idzie do góry [emoji85]
Ja jem jak smok... zrzucam to ma steryd, bo migdy w życiu tak nie wpier.alałam
Ale z tego makpwca to jestem z siebie dumna[emoji6] mini spód, dużo maku, słodzony tylko owocami i odrobiną cukru kokosowego[emoji39] normalnie pod wrażeniem jestem[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

I nie będę kategorycznie wchodzić na wagę jak już zjem całą blachę[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry