bazylia128
Fanka BB :)
Ja pie..dziele co tam sie dzieje ;( czegos takiego nie bylo zeby z mlejacej ilosci zarodkow, wzrastala ;( O co w tym chodzi... Czy to naprawde Corona maa taki wplyw ? Co o tym myslicie? Czy te z 6 doby maja szanse?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to z beta nie jest źle, potwierdzałoby się, że po tysiącu już nie podwaja się co 48h...
Martwi ten spadający progesteron.... Nie masz nic w domku?
Ja pie..dziele co tam sie dzieje ;( czegos takiego nie bylo zeby z mlejacej ilosci zarodkow, wzrastala ;( O co w tym chodzi... Czy to naprawde Corona maa taki wplyw ? Co o tym myslicie? Czy te z 6 doby maja szanse?
Tylko ja już prawie 2 tyg nie widziałam się ze S. On jest u swoich rodziców , bo mam chora , a ja u swojej mamyjest traicznie ;( pod kazdym wzgledem. Pamietaj ze dom jest tam gdzie milosc![]()
Coś tam mam. Zadzwoniłam do kliniki czekam aż oddzwonia.
Wiecie że ja sprawdziłam jeszcze raz swój pierwszy wynik z 19.03 było 703 ale to było oznaczenie HCG całkowite uważacie że to ma znaczenie ? Następne 21.03 1030 ale beta HCG i dzisiaj 23.03 1560 też beta HCG . Ten progesteron też mnie martwi praktycznie spadł o połowę.
Hcg całkowite to podjednostka alfa i Beta, to może mieć znaczenie, dla dokładnych obliczeń wzrostu powinno oznaczać się tylko podjednostkę Beta hcg
niestety wirus wplywa na cale nasze zycie, a lepiej nie bedzie ;( przykro mi ze tak tego doswiadczacie ;( to jest orgromny problem i ja to rozumie...Tylko ja już prawie 2 tyg nie widziałam się ze S. On jest u swoich rodziców , bo mam chora , a ja u swojej mamy![]()
Czyli to pierwsze oznaczenie było wyższe nic grzyby to była tylko beta HCG tak?