• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Coś tam mam. Zadzwoniłam do kliniki czekam aż oddzwonia.
Wiecie że ja sprawdziłam jeszcze raz swój pierwszy wynik z 19.03 było 703 ale to było oznaczenie HCG całkowite uważacie że to ma znaczenie ? Następne 21.03 1030 ale beta HCG i dzisiaj 23.03 1560 też beta HCG . Ten progesteron też mnie martwi praktycznie spadł o połowę.
Chyba nie. W tym samym labie robiłaś? Wydaje mi się, że to tylko inne nazewnictwo. Czasem też tak miałam...
No to te przyrosty tak na granicy. Dalej musisz czekać. Gdybyś miała problem z lekami ja mogę Ci podesłać prolutex , lutinus, luteine. Mam w cholerkę zapasów, część dostałam od Dziewczyn, więc podzielę się. Ja Bóg wie kiedy teraz podejdę 😪
Pisz śmiało, jakby co.
No i ja dalej ✊✊✊

Najlepsze jest to że jak wchodzę na stronę labor. I swoje wyniki to zlecenie jest na całkowite HCG i wynik jest napisany że HCG całkowite a jak daje generuj dokument czy pobierz plik to jest napisane beta HCG. I bądź tu mądry
Moim zdaniem labolatoria powinny mieć znormalizowane nazwy badań krwi - byłoby mniej pomyłek w nazewnictwie i w samych wynikach.

reklama
Walczę jak lwica[emoji8][emoji8][emoji8]
Chyba nie. W tym samym labie robiłaś? Wydaje mi się, że to tylko inne nazewnictwo. Czasem też tak miałam...
No to te przyrosty tak na granicy. Dalej musisz czekać. Gdybyś miała problem z lekami ja mogę Ci podesłać prolutex , lutinus, luteine. Mam w cholerkę zapasów, część dostałam od Dziewczyn, więc podzielę się. Ja Bóg wie kiedy teraz podejdę [emoji25]
Pisz śmiało, jakby co.
No i ja dalej [emoji110][emoji110][emoji110]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry