Tasza
Fanka BB :)
No ale progesteron z innego labo? Chociaż i tak różnica duża. Jak nic potrzebujesz isg jak najszybciej. Na hasło ciężarna gin powinien przyjąć bez problemu.Ok 1030 była beta w sobotę
A progesteron w czwartek 50
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ale progesteron z innego labo? Chociaż i tak różnica duża. Jak nic potrzebujesz isg jak najszybciej. Na hasło ciężarna gin powinien przyjąć bez problemu.Ok 1030 była beta w sobotę
A progesteron w czwartek 50
Zawsze masz taki problem z żyłami?Dziewczyny dziś pobrnaie było masakryczne, 4 kucia a n a końcu z żyły nadgarstkowej z samej igly i osobno do tej probówki inaczej nie chciała lecic.
Żadnej żyły, a jak już się w malutka wbiła to pękła albo nie leciała kręć [emoji3525]
Trzymajcie kciuki żeby wynik by super [emoji110][emoji110][emoji110]
Czyli to co wcześniej powiedzieli to nieprawda? Czy pomylili zarodki?Dodzwonilam sie do embrio - klinkia kreci oooj bardzo - powiedzial mi ze 4 zarodki walcza w 6 dobie, Wczoraj mialam dwie walczace!!! do godziny 15 sie dowiemy. Namoje pytanie czy one maja potencjal odpowiedzial ze innaczej by zakonczyli hodowle.
No ale progesteron z innego labo? Chociaż i tak różnica duża. Jak nic potrzebujesz isg jak najszybciej. Na hasło ciężarna gin powinien przyjąć bez problemu.
wiem tyle co tyCzyli to co wcześniej powiedzieli to nieprawda? Czy pomylili zarodki?
Zawsze masz taki problem z żyłami?
[/QUOTE
Jak często jestem kuta to już na końcu tak, niekiedy jest tak że żyły same się proszą o pobrnaie, teraz może stres doszedł i problem
@Tasza nie wiemy jak dzilac, nie jestem lekarzem, nie jestem prawnikiem a prawnik wlasnie nam odmowil pomocy ;( jak w tej sytuacji mam sie zachowac ?
Sytuacja w kryzysie będzie ciężka. I prawnik Ci to potwierdził, poza tym zawsze są te magiczne zapisy o stanach wyjątkowych. Moim zdaniem oficjalne pisma za potwierdzeniem, nagranie waszej rozmowy i do szefostwa. Jak nie będą chcieli rozmawiać a wy będziecie mieli wszelkie medyczne podkładki-wyniki, raporty, koniecznie te 2 rozmowy o błędach w procedurze i błędach z ilością zarodków i nagłaśniać temat obiektywnie na forum kliniki. Tyle, że wtedy prawnik może zawitać do was.Wczoraj dostalam pismo o ilosci zarodkow a dzisiaj sie okazuje ze jest o dwie wiecej i wyczekuja 6 doby. Jak ja mam sie do tego ustosunkowac? O co chodzi ?
Porfesorostwo teraz nie pracuje bo sa w podeszlym wieku i w duzym stopniu narazeniSytuacja w kryzysie będzie ciężka. I prawnik Ci to potwierdził, poza tym zawsze są te magiczne zapisy o stanach wyjątkowych. Moim zdaniem oficjalne pisma za potwierdzeniem, nagranie waszej rozmowy i do szefostwa. Jak nie będą chcieli rozmawiać a wy będziecie mieli wszelkie medyczne podkładki-wyniki, raporty, koniecznie te 2 rozmowy o błędach w procedurze i błędach z ilością zarodków i nagłaśniać temat obiektywnie na forum kliniki. Tyle, że wtedy prawnik może zawitać do was.