Ananasowa93
Fanka BB :)
Dziewczynki od 4 dni przyjmuje estrofem 2 razy dziennie dopochwowo. Czy to normalne ze pojawiło się meeeega dużo śluzu płodnego ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudownie tak się modliłam to twoja kruszyneKobietki moje...
Beta 185!
Kobietki moje...
Beta 185!
Tak, tym sie nie przejmujDziewczynki od 4 dni przyjmuje estrofem 2 razy dziennie dopochwowo. Czy to normalne ze pojawiło się meeeega dużo śluzu płodnego ??
Dziewczynki od 4 dni przyjmuje estrofem 2 razy dziennie dopochwowo. Czy to normalne ze pojawiło się meeeega dużo śluzu płodnego ??
Niech tylko endometrium pięknie rośnieTak, tym sie nie przejmujTez tak mam
![]()
Trzymam kciuki by rosło pieknieNiech tylko endometrium pięknie rośnieOstatnio miałam tak dużo przy stymulacji i dr mówią ze to dobrze znaczy ze estradiol wysoki
Tak.Dziewczynki od 4 dni przyjmuje estrofem 2 razy dziennie dopochwowo. Czy to normalne ze pojawiło się meeeega dużo śluzu płodnego ??
Ja z przytulanek zrezygnuje w tym miesiącu bo jestem przed transferem który wisi na włosku prze koronawirusa a jeszcze jakby mi się jakaś infekcja przypaletala to chyba bym poszła żyły ciąćBardzo normalne - ja podczas brania estrofem miałam mega ochotę na przytulanki z mężem [emoji4]i oczywiście mokro