Część dziewczyny przepraszam że się nie odzwylam ale tyle się działo że nie mialam czasu ani głowy do tegoleczę się na Śląsku i właśnie wracam z punkcji ....
I jak sięi czujesz i jak jajcobranie? Udane? Wiesz już co?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Część dziewczyny przepraszam że się nie odzwylam ale tyle się działo że nie mialam czasu ani głowy do tegoleczę się na Śląsku i właśnie wracam z punkcji ....
Na to wyglada ...No ale one przecież musza wylecieć to tych miast. Co lecą na pusto ?![]()
Tylko 6 z czego 3 od razu odpadły ...
No tak ale ty miałaś beta 27tys przeszło a ja mam 85 heheU mnie było serduszko w 28dpt ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ a żebyś wyła na tej wizycie jak bóbr ze szczęścia! ❤❤❤❤
NieeeeeeeeeeWszystkie 4 odpadly
No to znowu dobre wieści!Halo halo dziewczyny melduję
Obcy znalazł się w macicy, siedzi skitrany ma ok 4,5-6 mm i póki co nie ogłosił jeszcze kapitulacji otrzymał wsparcie w postaci Luteiny upychanej garściami.
Jak na razie pozostajemy w ukryciu i dalej czekamy na rozwój sytuacji. Pierwsza akcja pod kryptonimem beta w środę, następna czyli podglądanie obcego w piątek.
Koniec meldunku.
U Ciebie niskie Amh??? Przypomnij nam proszę, bo chwilowo notatki zapodziałamTylko 6 z czego 3 od razu odpadły ...A jeśli chodzi o pozostałe 3 to jutro się okaże bo szału z nimi też nie ma eh .. brak mi sił już pomału niby mamy 80 % że wszystko będzie dobrze ale jutro się okaże ☹
Niskie poniżej 1U Ciebie niskie Amh??? Przypomnij nam proszę, bo chwilowo notatki zapodziałam![]()
Aaaa. Cudownie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji7]Halo halo dziewczyny melduję
Obcy znalazł się w macicy, siedzi skitrany ma ok 4,5-6 mm i póki co nie ogłosił jeszcze kapitulacji otrzymał wsparcie w postaci Luteiny upychanej garściami.
Jak na razie pozostajemy w ukryciu i dalej czekamy na rozwój sytuacji. Pierwsza akcja pod kryptonimem beta w środę, następna czyli podglądanie obcego w piątek.
Koniec meldunku.