Karmelove92
Zaciekawiona BB
Trzymam kciukiKochane babeczki,
Bardzo wam dziękuję za ciepłe słowa i tyle życzliwości. You are the best
zastanawiamy się czy robić betę 6 dpt (tak nam mówił jeden lekarz) czy czekać do 10dpt (tak mówił drugi) hehehe
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciukiKochane babeczki,
Bardzo wam dziękuję za ciepłe słowa i tyle życzliwości. You are the best
zastanawiamy się czy robić betę 6 dpt (tak nam mówił jeden lekarz) czy czekać do 10dpt (tak mówił drugi) hehehe
![]()
Ty jesteś odwazna [emoji16] ja bym nie dala rady w 6..Ja zrobiła w 6 [emoji16] i już było widać [emoji106]
Wiec ja bym stawiała na 6 dpt
Jak zarodas 5 dniowy to śmiało 6dpt możesz już robić.Kochane babeczki,
Bardzo wam dziękuję za ciepłe słowa i tyle życzliwości ❤❤. You are the bestzastanawiamy się czy robić betę 6 dpt (tak nam mówił jeden lekarz) czy czekać do 10dpt (tak mówił drugi) hehehe
![]()
Do odważnych świat należyTy jesteś odwazna [emoji16] ja bym nie dala rady w 6..
Hej hooooKiedy betujesz Gadzino???
Narazie tak musisz sobie liczyć. A jak pójdziesz na usg to z pomiarów Tobie wyliczy wiek ciąży. Dla mnie to ciagle jest abstrakcja. Z tym liczeniem [emoji1787][emoji23]Dziewczyny jeszcze mam pytanko, mimo mojej bety mogę liczyć ciąże tak jak wskazuje mi kalendarz i rozwój mojego kropka ?
5 dniowy mrozaczekJak zarodas 5 dniowy to śmiało 6dpt możesz już robić.
Właśnie u mnie teżNarazie tak musisz sobie liczyć. A jak pójdziesz na usg to z pomiarów Tobie wyliczy wiek ciąży. Dla mnie to ciagle jest abstrakcja. Z tym liczeniem [emoji1787][emoji23]
Ale czemu? Po in vitro pomiary zarodka nie daja wieku ciazy. My dokladnie jej wiek znamy i od poczatku znamy tez date porofu. Zaden lekarz nie powinien tego w trakcie przebiegu ciazy zmieniac, bo dokladnie znamy date zaplodnienia, wiec dziecko moze byc wieksze albo mniejsze, ale wiek ciazy nie ma prawa sie zmieniac.Narazie tak musisz sobie liczyć. A jak pójdziesz na usg to z pomiarów Tobie wyliczy wiek ciąży. Dla mnie to ciagle jest abstrakcja. Z tym liczeniem [emoji1787][emoji23]