Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Meldujemy się po wizycie[emoji3] jest dobrze, prenatalne 8 kwietnia [emoji3]
Brzuch mam wielki jak na tą wysokość ciąży [emoji28] rano zrobię zdjęcie, bo teraz dodatkowo ciąża spożywcza też jest [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1096207
Tasza całuję kochana [emoji3590]. Gratuluję [emoji3590]Meldujemy się po wizycie[emoji3] jest dobrze, prenatalne 8 kwietnia [emoji3]
Brzuch mam wielki jak na tą wysokość ciąży [emoji28] rano zrobię zdjęcie, bo teraz dodatkowo ciąża spożywcza też jest [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1096207
Ja mam caly karton :-) a mamie zamowilam 50szt kto wie jak dlugo to bedzie trwalo zawsze lepiej miec niz nie miec. Jak u nas beda drugie wlochy to czlowiek nawet po pieluchy bedzie sie bal wyjsc. Tyle czasu czekalismy na nasza kruszynke ze nie bede ryzykowac jakims zapaleniem pluc u niej. Brat mojego meza zmarl w szpitalu na zapalenie pluc jak mial 2 dni Zaraz po porodzie i brat mojego Taty tez wiec nikt mi nie powie ze dzieci sa bespieczne bo nie byly nigdy.
Śliczna FasolinaMeldujemy się po wizycie[emoji3] jest dobrze, prenatalne 8 kwietnia [emoji3]
Ja tez jak mnie brzuch mocniej boli to się kładę. Ale chodzę duzo, ostatnio ciągle do kuchni i coś żrę...jak na początku apetytu nie było tak terwz jak odkurzacz.. [emoji85][emoji85][emoji85]Ja też czasami mam, ale ja mam chyba tego więcej ze względu na ułożenie łożyska.
Mam sprawdzony sposób (u mnie bynajmniej) jak zaczyna boleć mnie podbrzusze, kładę się, biorę kilka głębokich wdechów i przechodzi. Krótko mówiąc nie mogę nigdzie łazić [emoji23] a obiad robię na raty, ale daje radę [emoji1360]
Ooo. Ale cudnie [emoji173][emoji173][emoji173]Meldujemy się po wizycie[emoji3] jest dobrze, prenatalne 8 kwietnia [emoji3]
Meldujemy się po wizycie[emoji3] jest dobrze, prenatalne 8 kwietnia [emoji3]
Hehe dla mnie tezRycerze na białym koniu .. a 9.05 wszystko przestanie obowiązywać i pięknie, cu
Tasza całuję kochana [emoji3590]. Gratuluję [emoji3590]
Dla mnie te zdjęcia to czarna magia [emoji12].
Matko jaki słodziak...Meldujemy się po wizycie[emoji3] jest dobrze, prenatalne 8 kwietnia [emoji3]