Netiaskitchen
Fanka BB :)
A ja mocno trzymam kciuki za Twojego KropusiaPrzepraszam, że z takim opóźnieniem, ale bardzo wam gratuluję tobie i @Netiaskitchen ❤❤❤bardzo się cieszę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja mocno trzymam kciuki za Twojego KropusiaPrzepraszam, że z takim opóźnieniem, ale bardzo wam gratuluję tobie i @Netiaskitchen ❤❤❤bardzo się cieszę![]()
Zajebisty zwierz
O, pożarłabym bigos...O popatrzcie jaka cwana [emoji23]. Dziś pozarlam ostatnią porcję [emoji1786].
Jutro robię bigos do słoików na gorsze czasy [emoji12]
Nie, chyba niePodejrzewam, że Stont ka![]()
Nie, chyba nieNo ja chodziłam do klasy przyrodniczej w liceum... Fakt ze to dawno było, ale chyba bym stonkę rozpoznała. Na to liczę
![]()
Podejrzewam, że Stont ka[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Kuzwa jesli to nie stonka to czuje sie oszukana, bo bylam przekonana, ze tak [emoji38]Nie, chyba nie[emoji4]No ja chodziłam do klasy przyrodniczej w liceum... Fakt ze to dawno było, ale chyba bym stonkę rozpoznała. Na to liczę [emoji38]
Echhh. @Netiaskitchen.Kuzwa jesli to nie stonka to czuje sie oszukana, bo bylam przekonana, ze tak [emoji38]
Moj stary ehhhhm malzonek po szkole rolniczej mowi ze stonka jak nic [emoji12][emoji23]
Chyba nie mam wyjścia
Kuzwa jesli to nie stonka to czuje sie oszukana, bo bylam przekonana, ze tak [emoji38]
Moj stary ehhhhm malzonek po szkole rolniczej mowi ze stonka jak nic [emoji12][emoji23]