fredka84
Fanka BB :)
[emoji23]Podejrzewam, że Stont ka[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[emoji23]Podejrzewam, że Stont ka[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Jak żyć [emoji23]Chyba nie mam wyjścia [emoji38]takie braki w edukacji... No dramat...
O kuźwa, od tyłu dziada poznaję (bez żadnych domysłów proszę [emoji41]), ta gadzina mi róże obgryza [emoji49][emoji49][emoji49]. Mam oprysk na to[emoji41]Ups link nie działa no nic wkleję tutaj
Zobacz załącznik 1096407
Chrabąszcz majowy (Melolontha melolontha) – gatunek chrząszcza z rodziny żukowatych. Bardzo podobny do chrabąszcza kasztanowego. Loty odbywa wieczorami w maju, czerwcu, a czasami na początku lipca, w dzień przebywa na drzewach liściastych.
Nie. Poprosiła mnie jedynie o prowadzenie kalendarza,ale my nie mamy w domu kompa, jadę tylko na aplikacji w telefonie A ona strasznie ograniczona, nawet nie mogę wejść w link kalendarza, więc odmówiłam. I już nie odpisała. Nie pisze do niej na priv. Myślę,ze nie wchodzi na forum bo musi sobie wszystko jakoś poukładać.. ciężki okres teraz dla nich.@Liliana87 coś się Bazylia do ciebie odzywała na priv może? Mi nie odpisuje to dałam spokój, nie chcę jej męczyć ale się martwię [emoji848]
Ok, rozumiem [emoji8]. Za szybko przeczytałam Twoją odpowiedź i oczy zrobiłam, że napisałaś że Bazylia ograniczona [emoji23][emoji23][emoji23]. Dopiero po chwili doczytałam że to o aplikację chodzi [emoji1751]Nie. Poprosiła mnie jedynie o prowadzenie kalendarza,ale my nie mamy w domu kompa, jadę tylko na aplikacji w telefonie A ona strasznie ograniczona, nawet nie mogę wejść w link kalendarza, więc odmówiłam. I już nie odpisała. Nie pisze do niej na priv. Myślę,ze nie wchodzi na forum bo musi sobie wszystko jakoś poukładać.. ciężki okres teraz dla nich.