Aaaaaaa ja tez bym chciała przepis@Pójdźka wrzuć mi na priv ( by tu nie zaśmiecać) ,jak możesz, ten przepis na konfiturę z czerwonej cebuli?![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaaaaa ja tez bym chciała przepis@Pójdźka wrzuć mi na priv ( by tu nie zaśmiecać) ,jak możesz, ten przepis na konfiturę z czerwonej cebuli?![]()
![]()
Witamy!Dziewczyny,
z wątku "staramy się" przeskakuje na wątek in vitro. Niskie AMH 0.7 i pół roku monitoringów z Lamette.
Nic
Potrzebuje.. wsparcia i kilku porad.
Czy Wy też brałyście DHeA przed Invitro? ja biorę od września.
Czy Was bolały jajniki po owulacji przez to?
Dziś po raz drugi od roku spóźnił mi się okres.. na cały rok.. 2 nadzieje.. i przyszedłstąd wiem że teraz inVitro.
Sto myśli, czy AmH powoduje że nie dochodzi do zapłodnienia? czy może on się nie zagnieżdża?
Wy pewnie znacie tu stos histori! I napewno pozytywnych!
A jeszcze proszę podpowiedzcie wątek,.. lub czy poleca ktoś Invimed z Ww?
Wpanialy wynik!! GratulacjeMaluję
Obcy obecny
Czy Wy też to widzicie?
Ostatni pomiar poniedziałek ok 1500
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 1096617Zobacz załącznik 1096618
Ale one piekne sąAbsolutnie! Nie nadaje się do takich rzeczy. Tylko proste, łatwe i do własnego użytku [emoji23]
Tak, tak. Widzimy i wybaczamyZ tego szału napisałam Maluję a nie Melduję [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji173][emoji1787]
Prywatnie wszystko robię przez diagnostykę, tak byłam już@Waleczna36 A byłaś już pobrać? Ty robisz badania przez laboratorium prywatne (sieciowe) czy jakieś szpitalne?