Waleczna36
Fanka BB :)
@Waleczna36 a u Ciebie kiedy wyniki???
Tak samo jak ostatnio? koło 15stej?
Tak
Osystnio nawet było koło 14 tej więc jeszcze troszkę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Waleczna36 a u Ciebie kiedy wyniki???
Tak samo jak ostatnio? koło 15stej?
Czekamy z niecierpliwością!!!Tak
Osystnio nawet było koło 14 tej więc jeszcze troszkę![]()
No to mozliwe, ze 1.06 "spotkamy sie" na porodowce i nasze ksiazniczki urodza sie razem [emoji16]@nieagatka doszłam z tym moim tygodemi terminem itp moja pielęgniarka że szpitala poprostu źle mi liczyła o jakieś 2 tygodnie no ale trochę w tym mojej winy bo za początek ciąży podawałam datę transferu a normalnie powinnam podać 5 dni wcześniej bo tyle dni miał zarodek.Ale i tak tydzień i 2 dni mi myliła. Tak więc mój termin porodu jak w mordę strzelił 26 maj 40 tc tutaj liczą 41 tygodni więc początek czerwca.
Matko Kobito taki talent pieknie to robisz.Absolutnie! Nie nadaje się do takich rzeczy. Tylko proste, łatwe i do własnego użytku [emoji23]
Haha albo ja grubo po terminie jak w 1 ciąży czego sobie nie życzę.No to mozliwe, ze 1.06 "spotkamy sie" na porodowce i nasze ksiazniczki urodza sie razem [emoji16]
Ja lubię z Moniką Kołakowską, znasz? Teraz ma takie fajne wyzwania, codziennie inny trening, wczoraj zrobiłam pierwszy a już są ogólnie trzy.
Prywatnie wszystko robię przez diagnostykę, tak byłam już![]()
Moja tez jedzie do innego.To i tak szybko że tego samego dnia i to jeszcze do 15. Ja pierwszy robiłam w diagnostyce ale u mnie labor. zamknęli został tylko punkt pobrań i krew jedzie do innego miasta.