reklama

Kto po in vitro?

reklama
Podczytuje was o wysokości progesteronu itd., kurde ja biorę 3x2 luteiny i estrofen 2x1. W 13 dc mialam 0,7. W 29dc miałam transfer, nie wiem jaki Progesteron wtedy był. Niedbała powiedziała, dawkowanie przepisane mam standardowe. Od jutra jeszcze jest włączony prolutex 7 zastrzyków. Kurde mam się martwić, tym dawkowaniem? W sensie że jest za małe. Czy nie, bo się teraz zestresowałam [emoji3525]... Co myślicie?
A badalas sobie progesteron ostatnio?
Prolutex podnosi ladnie progesteron. Myślę,ze skoro takie dostałaś zalecenia to nie powinnaś się martwić.

No jak z przeplywow? Przeciez to mega wazne.
Ja tego nie ogarniam. U nas sytuacja jest tragiczna, mamy wiecej zmarlych niz w Chinach i nie ma mowy, zeby odwolali Ci choc jedna zwykla wizyte jak jestes w ciazy. O prenatalnych i polowkowych nie wspomne, bo to obowiazek.
Ja mam 29tc. Nastepna wizyta za 3tyg,a potem do porodu juz co 2tyg wszytsko zaplanowane i rozpisane.
Jest wymagane skrócenie czasu wykonywania badania między innymi przez ograniczenie liczby ocenianych parametrów (np. czasową rezygnację z analizy przepływów w DV czy na TV u płodów z prawidłowym pomiarem NT w I trymestrze ciąży

O patrz😔 tak nas chcą załatwić.. A wiadomo ze kazdy chce wiedziec czy dzieciatko jest zdrowe i prawidlowo sie rozwija.

Tez tak myślę. No zobaczymy. A Ty kiedy idziesz?:)
Na razie na wizytę 9.04, to będzie 10tc. Jakieś pewnie 2tygodnie później na pappę, a w międzyczasie będę robić nifty. Jak to wszystko wyjdzie dobrze to chyba wreszcie trochę odetchnę. Mam nadzieję😊no i może wtedy komuś powiem o ciąży 😊bo na razie to wie tylko kilka najbliższych osób. Przed resztą udaję,że po prostu pracuję z domu z racji korony...

Ostatnia edycja:
reklama
Jest wymagane skrócenie czasu wykonywania badania między innymi przez ograniczenie liczby ocenianych parametrów (np. czasową rezygnację z analizy przepływów w DV czy na TV u płodów z prawidłowym pomiarem NT w I trymestrze ciąży

O patrz😔 tak nas chcą załatwić.. A wiadomo ze kazdy chce wiedziec czy dzieciatko jest zdrowe i prawidlowo sie rozwija.
Myślę że to furtka dla tych pseudo lekarzy "z sumieniem". Bo to Polska...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry