Liliana87
Fanka BB :)
TestDna współpracuje z Beta-Tarnowski na Traugutta w Koszalinie. Zadzwoń tam.Zadzwoń do TestDna i oni cię poprowadzą do ich najbliższej placówki.
@Ananasowa93
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
TestDna współpracuje z Beta-Tarnowski na Traugutta w Koszalinie. Zadzwoń tam.Zadzwoń do TestDna i oni cię poprowadzą do ich najbliższej placówki.
E2 progesteron tsh. Ale czy na pewno wynik będzie tego samego dnia? Bo muszę zrobić w piątek a wyniki na sobotę potrzebneDiagnostyka robi na pewno. Ja mieszkam 25km od Koszalina i u nas jest diagnostyka i robia normalnie. A jaki to hormon? Bo może na jakis się czeka dłużej..
No właśnie robiłam ostatnio ta krzywą cukrową i zupełnie zapomniałam żeby ft3 i ft4 sprawdzićA ft3 u ft4 kontrolowałaś? Bo moje tsh poniżej 0,01.[emoji58]
Wydaje mi się że lepiej będzie schodzić stopniowo niż od razu odstawić.Tak napisała, a teraz zaczynam się zastanawiać. Mam 8mg, to można jeszcze podzielić na pół, więc może przez tydzień tak zrobię [emoji848]
W diagnostyce zawsze te hormony mialam po 16 tego samego dnia. Ja jutro idę na wyniki bo w pon wizyta a w sobotę boje się,że duzo ludzi będzie.E2 progesteron tsh. Ale czy na pewno wynik będzie tego samego dnia? Bo muszę zrobić w piątek a wyniki na sobotę potrzebne
U mnie w przychodni odwołali wszystkie wizyty , przyjmują tylko kobiety w ciąży i nagłe przypadki , ale mimo wszystko wczorajsze badanie miałam wykonane jak należy bez zbędnego pośpiechu, także chociaż coś pozytywnegoDzień dobry Dziewczyny!
Miłego dnia Wam życzę.
Ja dzisiaj muszę zadzwonić do endo po receptę-bo na wizytę teraz nie ma co liczyć
Wszystkim ciężarnym bardzo współczuję teraz tych stresów przez to dziadostwoMy stoimy kuwa w miejscu a Wy martwicie się o badania itd.
![]()
@Lola83 dojechaliscie już???????
Jutro mamy busa .. właśnie dzwoniła babeczka potwierdzić@Lola83 dojechaliscie już???????