W mojej wadze bateria padła. Jakoś mi się nie spieszy kupić nowąPostanowiłam już nie wchodzić na wagę domową. U gina będę zamykać oczy[emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W mojej wadze bateria padła. Jakoś mi się nie spieszy kupić nowąPostanowiłam już nie wchodzić na wagę domową. U gina będę zamykać oczy[emoji23]
Kochana to nie ma wyjścia będziesz musiała powtarzać betę do skutku. A czy ten lekarz dał nadzieje na pozytywne zakończenie ?Tu się zgadzam, już konsultowałam z innym lekarzem telefonicznie. Jak beta wzrośnie do 1000 to mam zadzwonić i odrazu zrobi mi usg. Więc pozostaje mi czekać.
Tu się zgadzam, już konsultowałam z innym lekarzem telefonicznie. Jak beta wzrośnie do 1000 to mam zadzwonić i odrazu zrobi mi usg. Więc pozostaje mi czekać.
Ogólnie dobrze się czuje. Jak więcej chodzę to kuje mnie tylko brzuch wtedy odpoczywam i jest Oki. I wieczorami i rankiem bolą mnie piersi. Dziś np źle się poczułam jak poczułam wędzona kiełbasę pozstym jest dobrze.A masz jakieś dolegliwości? A kiedy kazali powtórzyć?
Ogólnie dobrze się czuje. Jak więcej chodzę to kuje mnie tylko brzuch wtedy odpoczywam i jest Oki. I wieczorami i rankiem bolą mnie piersi. Dziś np źle się poczułam jak poczułam wędzona kiełbasę pozstym jest dobrze.
Genialne [emoji1787][emoji1787][emoji1787]