fredka84
Fanka BB :)
Ja nie oglądam takich rzeczy [emoji33] Jak zauwazę w jakimś programie, że się krzywda dzieje zwierzętom to od razu przełączam. Nie mogę na takie coś patrzec bo potem siedzę, ryczę i myślę przez jakiś czas [emoji853]Od wczoraj czekalam na dokument na tvn24 i teraz zaluje ze go ogladalam ;( @fredka84 wiesz ze korona testowali na fredkach bo maja podobny uklad oddechowy do czlowieka ;( Tam ludziom zasapwali drzwi zeby nie wychodzili, wchodzili do kazdego mieszkania i wynosili na sile ludzi z goraczka, na ulicach ludzie padali jak mrowki, w szpitalach lekarze sami chcieli umrzec bo juz nie mogli wytrzymac - wirus rozprzestrzenial sie blyskawicznie ;( Wszystko przez to ze władze utrzymywali wszystko w tajemnicy a jedyny lekarz kotry od poczatku rozpoznal wirus i nie bal sie o tym mowic umarl. Na poczatku to mial byc sars... straszne to wszystko ide robic obiad bo juz nie chce o tym myslec ;(
Nie chce mi sie z nia juz na ten temat gadac tylko sie o nia martwie bo calkowice przesiąkła angolami i jest bardzo poddatna na tego typu jak dla mnie wariacje. Ja gdybym pracowala w UK czy gdziekolwiek za granica napewno chcialabym wrocic do domu. Zycze Ci duzo sily chociaz wiem ze w pewnym momencie moze jej zabraknac