reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tylko uwazaj bo wiesz ze zawsze znajdzie sie jakis idiota za przeproszeniem ktory se bedzie chcial przyucowac przed szefostwem i bedzie liczyl na awans - ludzie sa rozni a tam chyba jeszcze nie do konca zdaja sobie sprawe z ogromu problemu ;( Ja sie czuje coraz lepiej, jakos sie ogarnelam teraz straszliwie boje sie korona i to mi zaprzata glowe ;( dzisiaj rano juz troszke pocwiczylam. Przestalam miec biegunki, przeszly wymioty, brzuch nie boli czasami w pachwinach. Modle sie tylko o swoja rodzine, naprawde po swojemu ale modle sie...Mozecie uwazac ze panikuje ale mam duzo czasu, duzo czytam, duzo ogladam, znam statystyki, to wszystko wyglada straszliwie... Kochana zrob cos i wracaj do meza i sie z nim schowajcie w domu. Zrobcie zapasy jesli to jeszcze mozliwe. Pieniadze sie pozniej znajda bo po tym wszystkim wszyscy beda w podobnej - beznadziejnej - sytuacji... Najbardziej mnie denerwuje taki szaleniec Tru...mp bo to co sie teraz dzieje w NY jest nie do opisania ;( I nikt mi nie powie ze media to specjalnie wyolbrzymiaja bo jest wrecz przeciwnie - nie podaja nam wszystkich informacji ;(
Rozumiem cie bo ja rowniez mysle tylko o mojej rodzinie. Staram się nie myślec o transferze . Wiem ze narazie jest to nie możliwe i tak sobie tłumaczę. Ze zycie nasze jest najważniejsze. Ja rowniez panikuje , czytam jak mam chwilę to ogladam. Przeraża mnie to wszystko i mysle ze nie wszystko nam mowia. Stany i Anglia przerażaja mnie z tym podejściem . Rozmawiałem dzis z moja przyjaciółka z dzieciństwa ktora mieszka w Irlandii na stale. Doradzila mi zebym ochlonela z tym zjazdem do Polski. Bo tu nam bardziej pomoga niz w Polsce. Tu jest wieksza pomoc i powinnysmy przetrwać ten kryzys tutaj a jak sytuacja wroci do normy to wtedy zjechać. Kurcze namieszala mi troche ale ona chyba ma racje musze ochlonac. Niewiem co myslec i co robić 🤔

Tak, wiem. Tylko szyby przetarlam. Czyli na odwal. Teraz Małż w domu, to resztę pomyje ;) wyjścia nie ma ;) W październiku tez on pomyje bo może już być zimno A ja zmarzluch;)
Bedziesz chciala urodzic to i zimno Ci nie bedzie przeszkadzac [emoji12] Poza tym w zaawansowanej ciazy inaczej sie odczywa temp i raczej ciagle jest cieplo, bo serce pompuje ogromne ilosci krwi.

Rozumiem cie bo ja rowniez mysle tylko o mojej rodzinie. Staram się nie myślec o transferze . Wiem ze narazie jest to nie możliwe i tak sobie tłumaczę. Ze zycie nasze jest najważniejsze. Ja rowniez panikuje , czytam jak mam chwilę to ogladam. Przeraża mnie to wszystko i mysle ze nie wszystko nam mowia. Stany i Anglia przerażaja mnie z tym podejściem . Rozmawiałem dzis z moja przyjaciółka z dzieciństwa ktora mieszka w Irlandii na stale. Doradzila mi zebym ochlonela z tym zjazdem do Polski. Bo tu nam bardziej pomoga niz w Polsce. Tu jest wieksza pomoc i powinnysmy przetrwać ten kryzys tutaj a jak sytuacja wroci do normy to wtedy zjechać. Kurcze namieszala mi troche ale ona chyba ma racje musze ochlonac. Niewiem co myslec i co robić 🤔
Nie da się ukryć, że nie ma chyba gorzej finansowanej służby zdrowia niż u nas😑😑😑to fakt. PKB przeznaczane od lat na nasze zdrowie, jest jednym z najniższych w Europie.
Nie ogarną tego na pewno...

Przed chwila powiedzieli w wiadomosciach ze juz teraz w PL brakuje wszystkieo a najwiekszy szczyt zachorowan czeka nas za dwa tygodnie i wtedy czeka nas zaglada humanitarna ;( Lekarz sie wypowiadal ze nie boi sie wirusa tylko irracjonalnych zachowan ludzi. Ide zrobic dzban melisy - pier...le chyba nie jade robic tych badan ;(

Do tego paragonu musisz doliczyć subpopulacje limfocytów, inaczej IMK za ok 450zl, musiałam ją zrobić pomiędzy 18-23 DC.
Ta Hennig jest śmieszna i mega pozytywna, lubię ją ale i tak podczas ćwiczeń ją wyzywam [emoji12]Zobacz załącznik 1098860
Wlasnie w gymcentrum robia zawsze kir dla kobiety i hla-c dla mezczyzny, chcialam zrobic jeszcze te imk bo reszte co ty masz na paragonie mam i tam jest u mnie ok - ceny takie same... Ale chyba jednak nie pojade bo dzisiejszych wiadomosciach ;(

Przed chwila powiedzieli w wiadomosciach ze juz teraz w PL brakuje wszystkieo a najwiekszy szczyt zachorowan czeka nas za dwa tygodnie i wtedy czeka nas zaglada humanitarna ;( Lekarz sie wypowiadal ze nie boi sie wirusa tylko irracjonalnych zachowan ludzi. Ide zrobic dzban melisy - pier...le chyba nie jade robic tych badan ;(
Szczyt zachorowan nie dotarl jeszcze do Wloch, do Hiszpanii tez nir, wiec to raczej malo mozliwe, zeby w PL mial miejdce wczesniej niz w maju.

reklama
Porównaj ceny na spokojnie i zadzwoń jak wygląda sytuacja w laboratorium. Na niektóre wyniki czeka się kilka tygodni[emoji853]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry