bazylia128
Fanka BB :)
Ja i tak nie podejde do crio bez leczenia immuno a leczyc sie nie bede do tej pory jak juz nie bedzie bezpiecznie... Zadzwonie tam jutro tak czy innaczej...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz, ja prawie zawsze beta zero, a ty za każdym razem zaskakiwalaś - niech się ktoś wypowie co miał podobną sytuację do twojej [emoji848]Ja i tak nie podejde do crio bez leczenia immuno a leczyc sie nie bede do tej pory jak juz nie bedzie bezpiecznie... Zadzwonie tam jutro tak czy innaczej...
Oj uwierz mi. Siedzę i leżę na dupie Od 14 lutego.. już fisia dostaje. Czytac książek mi sie nie chce, seriali oglądać tez.. wszytko robie powolutku i bez obciazeniaZnam to. Też mam zapylone okna. Ale Ty teraz [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]oczy zamykasz i nic nie widzisz[emoji6]
Tu raczej nie ma co sie wypowiadac ja te badania napewno zrobie i napewno podeje do leczenia przed crio ale w tym przypadku nawet nie mam co marzyc ze w najblizszym czasie zrobie jakis transfer ;(Wiesz, ja prawie zawsze beta zero, a ty za każdym razem zaskakiwalaś - niech się ktoś wypowie co miał podobną sytuację do twojej [emoji848]
Też myślę jak @fredka84.. pojedziesz swoim autem, nie ma opcji żeby w labu bylo duzo ludzi. Nie ryzykowaliby. U nas wpuszczają po jednej osobie, reszta stoi na dworzu w dużej odległości od siebie. Jeżeli na te wyniki sie czeka kilka tygodni to warto. Tym bardziej,ze na pewno z czasem bedzie jeszcze gorzej. Już dziś w wiadomościach mowili ze znow beda zaostrzac restrykcje.Tu raczej nie ma co sie wypowiadac ja te badania napewno zrobie i napewno podeje do leczenia przed crio ale w tym przypadku nawet nie mam co marzyc ze w najblizszym czasie zrobie jakis transfer ;(
I też bym długo nie czekała, bo zdaje mi się, ze jeszcze najgorsze przed nami, ale raczej gorzej będzie w maju niż teraz na początku kwietnia. I tak wyniki bedziesz mieć za jakiś czas, a samo leczenie jeśli będzie potrzebne, jak już się ten badziew korona wyciszy trochę.Tu raczej nie ma co sie wypowiadac ja te badania napewno zrobie i napewno podeje do leczenia przed crio ale w tym przypadku nawet nie mam co marzyc ze w najblizszym czasie zrobie jakis transfer ;(