Hej dr powiedziała że w czwartek, już jestem zapisana na krew i po wynikach telefonTy jesteś 6dpt Blastki?
Jeśli tak, to jest ok. Choć mogłyby być 2 cyferki.
Moocne kciukasy dalej
Kiedy robisz następną? W środę???![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dr powiedziała że w czwartek, już jestem zapisana na krew i po wynikach telefonTy jesteś 6dpt Blastki?
Jeśli tak, to jest ok. Choć mogłyby być 2 cyferki.
Moocne kciukasy dalej
Kiedy robisz następną? W środę???![]()
Super! Oby wystrzeliłaTak trochę stresów. ☹
Progesteron już zwiększony na maksa., przez dr Niedbale. Kolejne sprawdzenie w czwartek. ❤❤❤
Ale to dziwne uczucie zobaczyć tam coś więcej niż 0,1. Dało to więcej nadzieji po tylu latach.![]()
Nie wiem.. Ale czuję,że będzie dobrzeHej dr powiedziała że w czwartek, już jestem zapisana na krew i po wynikach telefon![]()
Moge zaytac ile czasu juz siedzisz w UK?Oni nie maja rozumu. Jestem taka wsiekla ze plakac mi sie chce[emoji24]
Bardzo się cieszę [emoji106][emoji106][emoji106]i niech już tak zostanie[emoji120][emoji120][emoji120]A to, że śpiąca to super exstra, bo to zdrowy objaw, zdrowej ciąży [emoji176][emoji176][emoji176]Dbaj o Obcego i nie zamartwiaj się zbyt bardzo [emoji8]
@Liliana87 gdzies Ty?!?
Dziękuję Ci kochanaNie wiem.. Ale czuję,że będzie dobrzeNiech będzie w kosmos
![]()
Echhh. Jak ja Cię rozumiem. Ja do 6dpt lewdo wytrzymywałamChciała bym wziąć jakaś tabletkę i obudzić się 6.04.[emoji3][emoji3][emoji3]