Netiaskitchen
Fanka BB :)
Niestety, do takiej tarty ajerkoniak tylko luzem, czyli niestety nie jest to oferta dla Ciebie na razieJadlam, jadlam. Tu bardzo popularne [emoji4]
Ale tam idzie ajerkoniak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety, do takiej tarty ajerkoniak tylko luzem, czyli niestety nie jest to oferta dla Ciebie na razieJadlam, jadlam. Tu bardzo popularne [emoji4]
Ale tam idzie ajerkoniak?
Fajna sprawa ta bieżnia, a powiedz dużo kasy za nią daliście?Ja mam to samopo ślubie kupiliśmy sobie z mężem takie same krosy
a w tym roku nie będzie jeżdżenia... Ale za to w przyszłym roku z fotelikem na bagażniku będziemy jeździć ❤❤
A bieżnia jest super, aż mi lepiej na duchu jak chociaż 20min. pospaceruje ☺
To co zrobie jak taka nadwyzka [emoji23]zawsze przed Wielkanoca prosimy o advocata zeby byl wlasnie na babke. Nie sprawdzalam, rodzice podali dwie butelki, a tu zonk i sa 4 [emoji16]
Jasne, ze chce [emoji16]Ja robiłam kiedyś na biszkopcie z kremem advocatowym i do kremu się wrzucało bezy. Jest meeeega słodkie ale pyszne. Jakbyś chciała przepis to daj mi jutro znać na priv to Ci podeślę [emoji3526]
Dziewczyny czy zapisanie USG na pendrive jest możliwe i każdy lekarz powinien się na to zgodzić czy jest to dobra wola lekarza i zależy od sprzętu? Bardzo chciałabym mieć taką pamiątkę i moc pokazać rodzinie, ale nie wiem czy lekarz do którego się zapisałam się na to zgodzi, a do Niego nie mam kontaktu tylko do Pań z rejestracji, które nie potrafią mi odpowiedzieć.
Fajna sprawa ta bieżnia, a powiedz dużo kasy za nią daliście?
A może firma stoi bo Ciebie nie ma? [emoji1787]Ja mam L4 do piatku ale wiem ze mi przedłuża na miesiac ale co dalej ? [emoji22] U mnie firma stoi no bo niby jak maja zakładac fotowoltaike [emoji28][emoji28][emoji28]
Trzymam kciukolce[emoji173][emoji173][emoji173] nie wiem jak z krzyżem, czy któraś dziewczyna miala taki objaw, ja akurat nie.Hej Dziewczyny [emoji3059]
Dziś 8dpt w ciągu dnia boli podbrzusze, jestem senna, zmęczona, ale kurla wieczorem to padam i napitala mnie krzyż jak nie wiem, nawet nie wiem jak mam leżeć to normalne??? W czwartek 10spt i robię znowu betę zobaczymy czy skoczyła do góry[emoji110][emoji1696][emoji110][emoji1696]
Mnie bardzo bolał krzyż i beta rosła wtedy. Trzymam kciuki za czwartekHej Dziewczyny
Dziś 8dpt w ciągu dnia boli podbrzusze, jestem senna, zmęczona, ale kurla wieczorem to padam i napitala mnie krzyż jak nie wiem, nawet nie wiem jak mam leżeć to normalne??? W czwartek 10spt i robię znowu betę zobaczymy czy skoczyła do góry![]()
Jasne, ze chce [emoji16]