• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Właśnie jeszcze nie wiem, bo mi tylko powiedział ze ma dla mnie niespodziankę, już myślałam jakiś Louis Vuitton wyjdzie z szafy 😜 a on mi mówi ze to Simsy z full opcjami 😍😍😍 najpierw muszę wyruszyć po zakupy, a później przyjemności 😁
Ja miałam stara wersje, wiec co by tam nie było jestem Happy 😁😁😁
dla mnie najwazniejszy dodatek byl ze zwierzakami dlugo na to czekalam ) i oczywiscie stworzylam rodzzinke ale treaz musze ja zmodyfikowac o Tolke ❤ chyba porobie wszystko od nowa ;) Fajny ten twoj maz. Ja jak zliczylam wszystkie dodoatki to wyszlo okolo 3 000 :o ale to byly takie co miesieczne zaakupy wiec tego nie odczulismy... Teraz mam nowy dodatek mieszkanie kompaktowe czy cos takiego ale nie podoba mi sie ;(

reklama
Masz racje, klientce tez bym nie poleciła, bo wiadomo jakie potrafią być pretensjonalne czasami i mimo ze to nie będzie wina żelu, to nałoży coś innego i zwali na żel, wiec moje po mocnych zabiegach podpisują nawet zalecenia jakie dostają, ale juz koleżance bym poleciła, bo wiemy przecież, ze na pewno nie zrobi sobie tym krzywdy [emoji846][emoji6] a @Liliana87 jest przecież nasza [emoji846][emoji8]
Oczywiście ;) każda dobra rada na wagę złota;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry