reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No sama widzisz że to działa:) mi psycholog w szpitalu bardzo pomogła. W ciężkim szoku czytałam wypis ze szpitala. Początkowo pisała "pacjentka pobudzona , nie dociera do niej rzeczywista sytuacja, nie wypowiada się logicznie" , ja wcale nie chciałam z nią gadać, tylko mnie denerwowała. Potem jej zaufałam i wiem , że warto.
Ty kochana jestes moim GURU ;) Bede sie trzymac ciebie jak rzep ;)Tylko zostan tu z nami ❤

reklama
Kochane żeby dzisiaj już nie fixowac wysprzatalam dom, przygotowałam sypialnie na tygodniowe wylegiwanie się, nagotowała rosół i odpoczywam.
Pomyślicie ze mam świra ale zabieram ze sobą na transfer przypinke❤️ Na szczęście. Będzie schowana w kieszeni ale mam nadzieje ze przyniesie szczescie ✊

Załączniki

• 7B9A85B6-5530-41ED-B51C-7F746AD245AE.jpeg
    7B9A85B6-5530-41ED-B51C-7F746AD245AE.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 65
Ja to jestem raczej pechowiec, wiec nie u mnie takie naturalsy[emoji12]. Jestem przed okresem i pewnie stąd te moje jazdy[emoji12].
My z moim Siwym też przeszliśmy anginę wirusową ale jakoś się sami wyleczyliśmy. Pamiętasz jak pisałam że głos straciłam? To przez ten szajs, dziś już jest ok na szczęście [emoji846]
Ogólnie ciągle dookoła słyszę że ktoś ma anginę [emoji848]
Ja tez myslalam ostatnio ze mam angine, bo w styczniu mialam taka bardzo ciężka. Nawet wybralam sie do laryngologa, bo normalnie widzialam te czopy ropy na migdalach. Moze nie byly takie duze jak w styczniu i temp. nie mialam takiej wysokiej. I sie zdziwilam bo ona do mnie ze to na pewno nie angina tylko infekcja wirusowa. Na wszelki wypadek wziela wymaz z gardła a drugi z nosa, ale nic nie wyhodowali.

Jak obiecałam tak się chwalę 😁
Moje dziecko w 140 dniu ciąży, czyli idealnie w połowie jej trwania, postanowiło dać mamie znać że jest w brzuszku.
Od 2 dni czuję kopnięcia, nadal są delikatne, ale wyraźnie wyczuwalne ♥️🥰 2 dni temu pierwszy raz się uaktywniło po 23 i były to z 2 kopniaki, wczoraj może z 2 razy poczułam jak się rusza, dziś natomiast jest to już kilka razy ☺️ cudowne uczucie.
Przyszło mi na myśl takie porownania- że jak plamienia skutecznie powodowały obniżenie nastroju, tak te ruchy za każdym jednym razem automatycznie powodują uśmiech na twarzy i radość. Mąż chodzi i pyta się co się tak sama do siebie śmieje, a ja mówię, że dzidziuś się rusza 🥰 i się śmieje ze mnie. Widzę, że On też jest szczęśliwy. Choć on taki bardziej zamknięty w sobie, nie pokazuje uczuć, ale pamiętam usg z serduszkiem i łzy w jego oczach 🙂

U nas jest akcja od wczoraj szukaja Pani Kazi - moja sasiadka... Wczoraj wyszla z domu i nie wrocila ma 85 lat ;( Mieszka z mezem ktory juz od dawna cierpi na jakies schorzenia psychiczne - on do niej mowi tatus!!! JA z Tolką na rekach a tu mi od furtke przychodzi straz i sie wypytuje, balam sie ze wejda do domu - jakbym ja miala ukrywac ;( Podobno przemoc domowa sie bardzo szerzy - a to dopiero poczatek, tylko dzieci szkoda w tym wszystkim ;(

Jak obiecałam tak się chwalę 😁
Moje dziecko w 140 dniu ciąży, czyli idealnie w połowie jej trwania, postanowiło dać mamie znać że jest w brzuszku.
Od 2 dni czuję kopnięcia, nadal są delikatne, ale wyraźnie wyczuwalne ♥️🥰 2 dni temu pierwszy raz się uaktywniło po 23 i były to z 2 kopniaki, wczoraj może z 2 razy poczułam jak się rusza, dziś natomiast jest to już kilka razy ☺️ cudowne uczucie.
Przyszło mi na myśl takie porownania- że jak plamienia skutecznie powodowały obniżenie nastroju, tak te ruchy za każdym jednym razem automatycznie powodują uśmiech na twarzy i radość. Mąż chodzi i pyta się co się tak sama do siebie śmieje, a ja mówię, że dzidziuś się rusza 🥰 i się śmieje ze mnie. Widzę, że On też jest szczęśliwy. Choć on taki bardziej zamknięty w sobie, nie pokazuje uczuć, ale pamiętam usg z serduszkiem i łzy w jego oczach 🙂
Nooooo ! Nareszcie 🥰 to prawda, nawet jak coś Ci dolega ale czujesz ruchy to od razu się humor poprawia ;)
Dużo zdrówka 😘

reklama
Jak obiecałam tak się chwalę [emoji16]
Od 2 dni czuję kopnięcia, nadal są delikatne, ale wyraźnie wyczuwalne [emoji3531][emoji3059] 2 dni temu pierwszy raz się uaktywniło po 23 i były to z 2 kopniaki, wczoraj może z 2 razy poczułam jak się rusza, dziś natomiast jest to już kilka razy [emoji3526] cudowne uczucie.
Przyszło mi na myśl takie porownania- że jak plamienia skutecznie powodowały obniżenie nastroju, tak te ruchy za każdym jednym razem automatycznie powodują uśmiech na twarzy i radość. Mąż chodzi i pyta się co się tak sama do siebie śmieje, a ja mówię, że dzidziuś się rusza [emoji3059] i się śmieje ze mnie. Widzę, że On też jest szczęśliwy. Choć on taki bardziej zamknięty w sobie, nie pokazuje uczuć, ale pamiętam usg z serduszkiem i łzy w jego oczach [emoji846]
Ale cudownie [emoji173][emoji173][emoji173] tak się martwiłaś ;) to musi być cudowne uczucie ;) jeszcze trochę i będzie widać wypuklosci na brzuszku jak Kubuś będzie się bawił;) i wtedy znow sie pojawia łzy wzruszenia u męża [emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry