Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz ich trochę [emoji7]. Już niedługo będziesz miała pięknie [emoji3590]. A ten czarny to spory egzemplarz [emoji7]@fredka84 bzy z wczoraj. Ostatni to ten czarny.Zobacz załącznik 1102293Zobacz załącznik 1102294Zobacz załącznik 1102295Zobacz załącznik 1102296
Moze to I dobrze , bo wolne 3 dni i znow beda wylewać się tłumy spacerowiczów ... jestem jak najbardziej „za” takim spacerem w odludzie albo rudne rowerem z mężem . Ale już jak setki ludzi na plażach i w parkach - mówię stanowczo NIE !! Buziaki ze slonecznego RotterdamU mnie słoneczko dziś zaplanowane znowu 22 stopnie, cały tydzień piękny a Wielkanoc ma padać (sobota,niedziela i poniedziałek) a we wtorek już słoneczko i znowu powrót ciepła - eh pogoda se wybiera
Dziewczyny spooookoj juzNigdy nie udostępnilabym danych żadnej z dziewczyn. I wiesz o tym bardzo dobrze, bo kiedys gdy wrzuciłas tu moje miasto Cię o to poprosiłam. Dlatego też tak bardzo mnie zabolała wczorajsza niemiła wiadomość. I stąd moje wywody. Moje myśli. Bo ja też potrzebuje zrozumienia.
I dobrze wiesz,że nie chodzi o moje ukochane lumpexy![]()
I uważaj, bo ta nawiedzona mogę być Ja i w drodze do brata mogę do Ciebie zajechać i sterczec pod Twoją bramą az otworzysz i mi rosół ugotujesz.
No już miałam ochotę, przez tego korona nerwowa jestem haha.Aaaa, bo byś mnie jeszcze zje....bała i dopiero by było [emoji23]