reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny.
Dzwonilam do naszej przychodni.
Mowia ze szczepia tylko te maluszki na pierwsze dawki wiec 15.04 nas zaszczepia na 6w1, rota i pneumo.
Tzn pneumo chyba odpuszcze. Nie wiem czy az tyle na jedna wizyte malemu dowalac.
Ale ogolnie - szczepilybyscie?? Bo nie wiadomo ile to wszystko jeszcze potrwa i w maju moze byc jeszcze gorzej.. ale mam dylemat

reklama
@Murawa
,Ananasku współczuję ogromnie tego trudnego transferu😕 no ,ale za to teraz już z "górki" i ma być tylko dobrze✊✊✊ Beta w poniedziałek?🤪🤪🤪

Kochana beta już w czwartek potem w sobotę i w środę
Ta czwartkowa to bardziej dla hormonów niż bety...bo będzie zero najpewniej ,to jeszcze za wcześnie :) Kciukasy za sobotę w takim razie ✊ ✊ ✊

Dziewczyny.
Dzwonilam do naszej przychodni.
Mowia ze szczepia tylko te maluszki na pierwsze dawki wiec 15.04 nas zaszczepia na 6w1, rota i pneumo.
Tzn pneumo chyba odpuszcze. Nie wiem czy az tyle na jedna wizyte malemu dowalac.
Ale ogolnie - szczepilybyscie?? Bo nie wiadomo ile to wszystko jeszcze potrwa i w maju moze byc jeszcze gorzej.. ale mam dylemat
Tak. Jak slusznie mowi jeden z memow krszacych w necie - antyszczepionkowcy maja teraz wersje demo swiata bez szczepionek (bez jednej). Uwazam, ze absolutnie nie powinno sie przekladac tych pierwszych szczepien.
U nas szczepi sie takim combo w 2, 4 i 6 miesiacu zycia. Rota mozesz tylko tak, nie mozesz tego przesunac, ale rota sie pije, maluch dostaje taka slodka ampulke. Czyli w sumie beda to tylko 2 uklucia.

Ananasku ona utlenia się na taki kolor często. Nie martw się!
Nieee kochana to na pewno krew bo nawet widziałam na wzierniku odrobinkę krwi jak wyciągła narzędzia.
A tak poza tematem chyba dziś zrozumiałam jak wyglada bol porodowy tzn ze szybko się o nim zapomina. 😂 miałam tak pełen pęcherz ze ledwo doszłam na fotel a jeszcze miałam jednocześnie usg dopochwowe z wziernikiem plus usg wciskane w brzuch i płakałam już z bólu ale jak dr powiedział ze sie udało pokazał zarodek w macicy to wszystko minęło i już zapomniałam bol i nawet zapomniałam kroplówkę ...
Ale boje się ze takie majstrowanie w szyjce macicy może zaszkodzić bo kiedyś mój ginekolog przy inseminacji wspomniał ze miał problem z oby tylko przy in vitro tak niebyło bo transfer stracony 😭😭

Tak ból i żal chowam w serduszku
Liczę na to że przy kolejnej ciąży będę szczęśliwa do rozwiązania ❤ Tak bardzo tego chcę!i jestem gotowa na dziecko jeszcze bardziej
Muszę mieć dobrą formę bo za kilka miesięcy ruszam ze stymulacją 👍
Z takim nastawieniem wygrana masz w kieszeni.Podziwiam!!!!

reklama
Do góry