@Aaaanna, kiedy u Ciebie jakieś podglądanie??? Jutro chyba cosikSuper gratulacje [emoji3][emoji3]
Jak tam w ogóle u Ciebie? Bez atrakcji? Wszystko Oki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Aaaanna, kiedy u Ciebie jakieś podglądanie??? Jutro chyba cosikSuper gratulacje [emoji3][emoji3]
Gratuluję[emoji7]Mamy wyniki NIFTY, wszystko ok i będzie chłopak[emoji3].
Gratulacje!Mamy wyniki NIFTY, wszystko ok i będzie chłopak[emoji3].
Super ze wszystko dobrzeMamy wyniki NIFTY, wszystko ok i będzie chłopak[emoji3].
Ja bym zrobiła nie czekała, niestety nie wiemy ile nam jeszcze przyjdzie czekać, ale może dziewczyny doradza Ci co innegoHej dziewczyny.
Kurcze nie wiem co robić. Byłam w klinice i niestety muszę mieć histero przed transferem - po stymulacji narosły przynajmniej 2 polipy. Lekarz chciał robić nawet dzisiaj ale ja się nie zdecydowałam. Wiem że po histero raczej nie ma powikłań ale różnie może być a nie wyobrażam sobie teraz iść do szpitala. Poradźcie mi robić w przyszłym miesiącu czy czekać jeszcze dłużej....kurcze tylko ze wymazy mi poprzepadają ....matko....a tam czeka 6 moich mrozaczków....gdyby nie epidemia to już bym je miała.ale czy robienie teraz histero i transfero nie jest lekkomyślne.... jak uważacie??
Cudownie Ty masz córeczkę dobrze pamiętam?najważniejsze że wszystko dobrzeMamy wyniki NIFTY, wszystko ok i będzie chłopak[emoji3].
Mamy wyniki NIFTY, wszystko ok i będzie chłopak[emoji3].
[/QUOTE"]
SuperCiesze sie ze synek zdrowy
![]()
Moje gratulacjeMamy wyniki NIFTY, wszystko ok i będzie chłopak[emoji3].
Co tam u Ciebie????Moje gratulacje![]()