martka3301
Zaciekawiona BB
Dziewczyny a jest możliwość jak pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym o dobrych wymiarach na 5tydz przez 3/4 doby stoi w miejscu ze zacznie się rozwijać dalej dobrze? Miała któraś podobna sytuacje?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze dlugosc szyjki badaja n usg? U mnie tak jest i dopochwowo robi sie tylko raz w okolicy 24tc.
No u nas jest tak samo, tam szyjkę mam sprawdzana zawsze na USG , podobno na połowkowym jest zalecane badanie przezpochwowo, ale nie wiem jak to teraz będzie ponieważ Polskie Towarzystwo Ginekologiczne nie zaleca teraz badania przezpochwowe go, ponieważ przez wydzieliny również mozna zarazić się koronawirusem.Moze dlugosc szyjki badaja n usg? U mnie tak jest i dopochwowo robi sie tylko raz w okolicy 24tc.
No tak u mnie tez tylko przez brzuch, sprawdzaja dlugosc sYjki tez tak i wg mnie to jest ok. Ale wlasnie w ok 24tc robia raz tylko dopochwowo zeby dokladnie te szyjke skontrolowac i jesli jest ok to potem mierza ja dopiero przed porodem.Nie mam pojęcia ona mówiła ze sprawdzali jej dopiero w 34tyg miała pH i szyjkę sprawdzana. Zobaczymy jak bedzue u mnie bo tu generalnie już tylko usg przez brzuch robią
Noo gruszki moglyby byc ok...Jak to piszesz to mi te gruszki teraz najbardziej podpasowaly[emoji4]wiec ide się wrócić kilka postów wstecz i poszukac tego przepisu[emoji3][emoji3][emoji3]
Ja nic chyba że mąż wyleci.z inicjatywą.W niedzielę ugotuje barszcz biały i tyleMy Wielkanoc zawsze spedzalismy tutaj, w tym.roku pierwszy raz mial przyleciec brat z rodzina, no ale dupa.
I tez lubie zjesc, strach sie bac ile slodkiego przygotuje w tym roku, bo ciagle mam ochote. Obstswiam +3kg we wtorek [emoji16]
To co tam szykujecie pysznego?
No tak u mnie tez tylko przez brzuch, sprawdzaja dlugosc sYjki tez tak i wg mnie to jest ok. Ale wlasnie w ok 24tc robia raz tylko dopochwowo zeby dokladnie te szyjke skontrolowac i jesli jest ok to potem mierza ja dopiero przed porodem.
Ja robie wszytsko proste - babka latwizna, mazurek tez. A do jedzenia jajka czy zurek to tez moment. A to wszytsko dlatego, ze kochamy jesc, a nie dlatego, ze mam wewnetrzna potrzebe [emoji6]Ja nic chyba że mąż wyleci.z inicjatywą.W niedzielę ugotuje barszcz biały i tyle
To częściej niż ja, ja mam raz na miesiąc, ale nie wiem czy po którymś TC nie zwiększa się częstotliwości wizyt...tak mi się coś wydajeJa wizyt miałam już 8 od momentu potwierdzenia ciąży do teraz czyli 21TC. Ale jednak po 1 w Polsce są inne standardy- w sensie ta opieka nad kobietami w ciąży jest inna, tu na początku miałam wizyty co tydzień, bo zarodek z serduszkiem był, no ale plamienia więc dla mojego spokoju miałam często wizyty no i ja chodzę i leczę się prywatnie. Więc lekarze chcą zarobić, a ja chciałam jak najczęściej potwierdzić czy wszystko ok czy o coś popytać. Teraz mam wizyty raz na 3tygodnie![]()
Swój swojego znajdzieHa ha ha, widzisz, o tym samym pomyslalysmy[emoji8].
A to znaczyyyyyy.....Że u ciebie też taka sieczka w głowie jak u mnie [emoji23][emoji23][emoji23]