reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nooo weeeeeeź [emoji38] oglądałaś od 1 odcinka i 1 serii? Ja się dawno w żaden serial nie wyciągnęłam aż tak wg mnie jest genialny [emoji108]
a Profesor.. ahhh....
Tak i w oryginale, bez polskiego tlumaczenia. I dla mnie porazka straszna.
Zaczelam, bo tyle osob sie zachwyca i nie rozumiem czemu... No nie ogarniam. A juz ta seria to wyjatkowo nudna, a zblizam sie do konca.

Tak i w oryginale, bez polskiego tlumaczenia. I dla mnie porazka straszna.
Zaczelam, bo tyle osob sie zachwyca i nie rozumiem czemu... No nie ogarniam. A juz ta seria to wyjatkowo nudna, a zblizam sie do konca.
Właśnie albo sobie jedni chwala fest A inni wcale.Ja osobiście oglądam tylko bo brat zachwalal i zawsze mieliśmy podobny gust co do seriali i myślę oglądam.No nie powiem że idzie mi bo dziś już kończę 5 odcinek

A ja jestem z siebie dumna, bo wreszcie znalazłam i niniejszym zakupiłam ceramiczne gałki do nowego kredenso-regału😊
Korona-zakupy... No ale te gałki mi się mega spodobały 😊
Na dom z papieru się jeszcze nie skusiłam, chociaż mój M juz kilka razy mi chciał to puścić 😀

Załączniki

• Screenshot_20200413_234016_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200413_234016_com.android.chrome.jpg
    193,7 KB · Wyświetleń: 96
A ja jestem z siebie dumna, bo wreszcie znalazłam i niniejszym zakupiłam ceramiczne gałki do nowego kredenso-regału[emoji4]
Korona-zakupy... No ale te gałki mi się mega spodobały [emoji4]
Na dom z papieru się jeszcze nie skusiłam, chociaż mój M juz kilka razy mi chciał to puścić [emoji3]

Ale super są [emoji2]. Zazdroszczę ci takich zakupów [emoji8]
Też jeszcze nie oglądałam Domu z papieru, choć moje kumpele ciągle mnie namawiają. Ja teraz zaczęłam Outlander oglądać, fajnie zrobiony, kostiumy świetne ale średnio mnie wciągnął [emoji846]

Ale super są [emoji2]. Zazdroszczę ci takich zakupów [emoji8]
Też jeszcze nie oglądałam Domu z papieru, choć moje kumpele ciągle mnie namawiają. Ja teraz zaczęłam Outlander oglądać, fajnie zrobiony, kostiumy świetne ale średnio mnie wciągnął [emoji846]
Może kiedyś się skusimy😀Grę o tron też zaczęłam oglądać dopiero od 3. sezonu 😊 Jeatem taka jakaś mało serialowa😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry