reklama

Kto po in vitro?

A ja jestem z siebie dumna, bo wreszcie znalazłam i niniejszym zakupiłam ceramiczne gałki do nowego kredenso-regału[emoji4]
Korona-zakupy... No ale te gałki mi się mega spodobały [emoji4]
Na dom z papieru się jeszcze nie skusiłam, chociaż mój M juz kilka razy mi chciał to puścić [emoji3]
Piękne gałeczki [emoji7] Już sobie wyobrazilam ten kredens [emoji173]

reklama
Bluźnisz i to jeszcze na kasowy hit z Twojego kraju, wstydź się [emoji2957]
A tak serio to dla mnie rewelka, ost seria rzeczywiście trochę naciągana :)
Tak, wiem ze tu ma swoich fanow, w moim otoczeniu tez. Po prostu nie rozumiem czemu [emoji6][emoji16]
Teraz biore sie w koncu za ostatni sezon "Homelanda". Oby go nie spieprzyli.
I przyznam sie, ze od ponad 15lat ogladam "Chirurgow" i nie moge przestac [emoji16][emoji23]

Dzień dobry słoneczka ☀
Jak ja się cieszę że koniec już tych świat😜serio
Czuje się taka przeżarta i zmęczona bo sobie pozwoliłam na alkohol a dawno nic nie piłam
Wracam dziś do diety 🥳 Jupi😁
I postanowiłam że od dziś zaczynam ćwiczyć 🏋️‍♀️
Zabieg miałam 3 kwietnia więc chyba już mogę sobie na to pozwolić?🙂
Krwawień już nie mam tylko delikatne plamienia
I czekam z niecierpliwością na miesiączkę bo do lekarza mam się zgłosić
Aaa dzisiaj nasza kochana @Ananasowa93 betuje
Życzę Ci abyś była pozytywnie zaskoczona!!!🤰
I czekam niecierpliwie na wieści!
✊❤❤❤
Wierze w to że Twój malusi kropeczek się w Ciebie wgryzł!
Całuje Was😘 i lecę z moim synkiem na spacerek🐶😜 a później na rowerek,stacjonarny oczywiście 🚴‍♀️😁

Dzień dobry słoneczka ☀
Jak ja się cieszę że koniec już tych świat😜serio
Czuje się taka przeżarta i zmęczona bo sobie pozwoliłam na alkohol a dawno nic nie piłam
Wracam dziś do diety 🥳 Jupi😁
I postanowiłam że od dziś zaczynam ćwiczyć 🏋️‍♀️
Zabieg miałam 3 kwietnia więc chyba już mogę sobie na to pozwolić?🙂
Krwawień już nie mam tylko delikatne plamienia
I czekam z niecierpliwością na miesiączkę bo do lekarza mam się zgłosić
Aaa dzisiaj nasza kochana @Ananasowa93 betuje
Życzę Ci abyś była pozytywnie zaskoczona!!!🤰
I czekam niecierpliwie na wieści!
✊❤❤❤
Wierze w to że Twój malusi kropeczek się w Ciebie wgryzł!
Całuje Was😘 i lecę z moim synkiem na spacerek🐶😜 a później na rowerek,stacjonarny oczywiście 🚴‍♀️😁
Dziekuje Moja Kochana Gwiazdeczko🌸 ja mam w sobie dużo mniej optymizmu ale krew oddana wyniki będą około 13/14. Z racji ze jestem bezrobotna to żeby nie zamartwiać się w domu, pojechałam z mężem do pracy ( jesteśmy tylko we dwoje żeby nie było ze się narażam )🤪
Piękne dzisiaj słoneczko wiec można się zrelaksować w podróży 😂😂
Dobrego dzionka dziewczynki ❤️

Dziekuje Moja Kochana Gwiazdeczko🌸 ja mam w sobie dużo mniej optymizmu ale krew oddana wyniki będą około 13/14. Z racji ze jestem bezrobotna to żeby nie zamartwiać się w domu, pojechałam z mężem do pracy ( jesteśmy tylko we dwoje żeby nie było ze się narażam )🤪
Dobrego dzionka dziewczynki ❤️
Powodzenia Kochana✊✊✊

Dobrego dzionka dziewczynki ❤
Kciuki zaciśnięte ✊ ✊ ✊ ✊ ✊

Tak i w oryginale, bez polskiego tlumaczenia. I dla mnie porazka straszna.
Zaczelam, bo tyle osob sie zachwyca i nie rozumiem czemu... No nie ogarniam. A juz ta seria to wyjatkowo nudna, a zblizam sie do konca.
Już myślałam ze jestem sama której nie zachwycił 🙈😆, ja obejrzałam dwa odcinki i nie wciągnął mnie ani troche... 🤨 i już dalej nie oglądałam.

Już myślałam ze jestem sama której nie zachwycił [emoji85][emoji38], ja obejrzałam dwa odcinki i nie wciągnął mnie ani troche... [emoji2955] i już dalej nie oglądałam.
Ja ogladalam i doobra jeszcze jeden, dam mu szanse, a potem kuuuzwa ogladnelam juz tyle to skoncze. Ale ciagle wkurzajac sie, ze mnie denerwuje i slabe to. Z reszta moj M to samo. A juz przy tej serii to duzo niecenzuralnych slow leci [emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry