Pójdźka
Fanka BB :)
Nie wiem skad taki wysoki. Bralam tylko estrofem 2x1. Dodatkowo teraz TSH wyszlo 8.06Kurczę kochana skąd taki wysoki prog ?estrofem brałaś od 2 dc ? Po 2x1

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem skad taki wysoki. Bralam tylko estrofem 2x1. Dodatkowo teraz TSH wyszlo 8.06Kurczę kochana skąd taki wysoki prog ?estrofem brałaś od 2 dc ? Po 2x1
Jej;( tak mi przykro [emoji24]Nie wiem skad taki wysoki. Bralam tylko estrofem 2x1. Dodatkowo teraz TSH wyszlo 8.06 [emoji24] [emoji24] Dzwonil lekarz, transfer odwolany, znowu....
Kurde... :/Nie wiem skad taki wysoki. Bralam tylko estrofem 2x1. Dodatkowo teraz TSH wyszlo 8.06![]()
Dzwonil lekarz, transfer odwolany, znowu....
Wszystkie hormony są ze sobą połączone jak tsh skoczyło to pewnie stad ten progesteron bo estrofem na pewno wyciszył ci jajniki. Ale taki progesteron oznacza ze macica już by nie przyjęła zarodkaNie wiem skad taki wysoki. Bralam tylko estrofem 2x1. Dodatkowo teraz TSH wyszlo 8.06![]()
Dzwonil lekarz, transfer odwolany, znowu....
Masz wyniki???Wszystkie hormony są ze sobą połączone jak tsh skoczyło to pewnie stad ten progesteron bo estrofem na pewno wyciszył ci jajniki. Ale taki progesteron oznacza ze macica już by nie przyjęła zarodkaprzykro mi bardzo najgorsze jest czekanie ale popatrz na mnie ja się uparłam na ten transfer a teraz żałuje bo miałam wysokie tsh niski procestern ciężki transfer i się nie udało
może w przyszłym miesiącu jak uregulujesz tsh podejdziesz do szczęśliwego transferu
![]()
Właśnie nie wiem, albo yen pecherzyk z poprzedniego cyklu przeszedl w przetrwaly i produkuje progesteron, albo mimo lekow mialam owulacje... tak mi lekarz tlumaczyl. Najgorzej ze ja juz nie wiem co mam teraz robic. Czy zbijac szybko tarczyce i podchodzic w nastepny cyklu poki jeszcze immunosupresja działa. Czy dac se spokoj na jakis czas, moze podejść do tego zabiegu usuniecia jajowodu. Tylko wtedy wszystko od poczatku... operacja, immunosupresja i moze znowu sie zalapie na kolejny atak corony na jesień...
A skad kochana wiesz ze sie nie udalo?Wszystkie hormony są ze sobą połączone jak tsh skoczyło to pewnie stad ten progesteron bo estrofem na pewno wyciszył ci jajniki. Ale taki progesteron oznacza ze macica już by nie przyjęła zarodkaprzykro mi bardzo najgorsze jest czekanie ale popatrz na mnie ja się uparłam na ten transfer a teraz żałuje bo miałam wysokie tsh niski procestern ciężki transfer i się nie udało
może w przyszłym miesiącu jak uregulujesz tsh podejdziesz do szczęśliwego transferu ❤❤
DziękiJej;( tak mi przykro [emoji24]
Zrób jak czujesz. Każda opcja jak widzę jest trudnaWłaśnie nie wiem, albo yen pecherzyk z poprzedniego cyklu przeszedl w przetrwaly i produkuje progesteron, albo mimo lekow mialam owulacje... tak mi lekarz tlumaczyl. Najgorzej ze ja juz nie wiem co mam teraz robic. Czy zbijac szybko tarczyce i podchodzic w nastepny cyklu poki jeszcze immunosupresja działa. Czy dac se spokoj na jakis czas, moze podejść do tego zabiegu usuniecia jajowodu. Tylko wtedy wszystko od poczatku... operacja, immunosupresja i moze znowu sie zalapie na kolejny atak corony na jesień...